astanedoost 5 ارسال شده در دی 93 سلام دوستاندر سایت زیر، در پایین ماژول اخبار و مقالات، زیر هر مطلب تاریخ درج شده منتها برعکسه، یعنی2/12/93 درج شده.چه کدی و کجا واردش کنم تا درست بشه؟فروشگاه فرش سپنج نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 احتمالا باز هم در تنظیمات ماژول فرمت نمایش تاریخ وجود داره و میتونید ادیت کنید 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) با سلام اگر تنظیمات خاصی برای تاریخ در خود ماژول نیست... در روت اصلی جوملا فولدر language وار شید و ولدر fa-ir را باز کنید فایل fa-IR.ini را پیدا کنید و یکی از مقادیر زیر رو باید ویرایش کنید DATE_FORMAT_LC="l, d F Y" DATE_FORMAT_LC1="l, d F Y" DATE_FORMAT_LC2="l, d F Y H:i" DATE_FORMAT_LC3="d F Y" DATE_FORMAT_LC4="Y-m-d" یاعلی ویرایش شده دی 93 توسط musio 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در دی 93 احتمالا باز هم در تنظیمات ماژول فرمت نمایش تاریخ وجود داره و میتونید ادیت کنید خیر متاسفانه وجود نداره -------------------------------------------------------------------------------------------------------- با سلام اگر تنظیمات خاصی برای تاریخ در خود ماژول نیست... در روت اصلی جوملا فولدر language وار شید و ولدر fa-ir را باز کنید فایل fa-IR.ini را پیدا کنید و یکی از مقادیر زیر رو باید ویرایش کنید DATE_FORMAT_LC="l, d F Y" DATE_FORMAT_LC1="l, d F Y" DATE_FORMAT_LC2="l, d F Y H:i" DATE_FORMAT_LC3="d F Y" DATE_FORMAT_LC4="Y-m-d" یاعلی آقا ممنون از راهنمایی تون، منتها من ابتدا همه و سپس یکی این کدها رو تغییر دادم (فقط جای y , d رو با هم عوض کردم) منتها تغییری حاصل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 دست رسی بدید تا چک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر