astanedoost 5 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) سلام دوستاندر سایت زیر، در هر محصولی مثلا در این یکی:http://sepanjcarpet.ir/%D9%82%D8%A7%...B3%D8%B1%DB%8Cیه سری جملات هست که نتونستم فارسیشون کنم.مثلا QUICK OVERVIEW (توضیحات مختصر) و اون سه تب پایین که توضیحات کامل، نظرات و سایر اطلاعات سایت هست.توی فایل فارسی، یه سری جملات کلا نبود که خب از توی فایل انگلیسی به فایل فارسی اضافه و ترجمه کردمش.منتها واسه این موارد هیچ فایلی (انگلیسی) پیدا نکردم که بخوام ترجمه شون کنم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. ویرایش شده دی 93 توسط astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 خوب خودتون به فایل زبان فارسی اضافه کنید این موارد رو 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 با سلام اون نوشته های موجود در تبها تگ زبان هستش میتونید کپی کنید در فایل زبان فارسیتون و ترجمه دلخواهتون رو براش بنویسید یا علی 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در دی 93 ممنون دوستان. منتها مشکل همینجاست؛ تعدادی از جملات، مثل "موجودی در انبار" و یا "نامحدود" در فایل فارسی نبود که خودم ایجاد کردم و درست هم شد، درست شد چون در فایل انگلیسیش موجودد بود. منتها این موارد که ترجمه نشده اند، اصلا توی فایل انگلیسی هم وجود ندارند. خودم هم توی فایل فارسی و هم ت وی فایل انگلیسی اضافه کردمشون منتها تغییری حاصل نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 ممنون دوستان. منتها مشکل همینجاست؛ تعدادی از جملات، مثل "موجودی در انبار" و یا "نامحدود" در فایل فارسی نبود که خودم ایجاد کردم و درست هم شد، درست شد چون در فایل انگلیسیش موجودد بود. منتها این موارد که ترجمه نشده اند، اصلا توی فایل انگلیسی هم وجود ندارند. خودم هم توی فایل فارسی و هم ت وی فایل انگلیسی اضافه کردمشون منتها تغییری حاصل نشد. با سلام باید چک بشه شاید اصلا تعرف نشده باشند.. اگر موردی نداره دسترسی بدید تا چک شود یاعلی 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر