akameli 2 ارسال شده در دی 93 با سلام من میخوام قسمتی از فونت قالبم رو عوض کنم اما وقتی روی صفحم کلیک راست میکنم Inspect Element رو میزنم قسمت فونتی که میخوام تغییر بدم css رو نشون نمیده میزنه Inline بجای مکان css الان یک عکسم میزارم واسه مفهوم بیشتر ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میشه اینکار رو انجام داد و فونت رو تغییر داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 93 احتمال خيلي قوي ميتوني اين فونت رو از تنظيمات قالب قسمت مديريت جوملا تغيير بدي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akameli 2 ارسال شده در دی 93 احتمال خيلي قوي ميتوني اين فونت رو از تنظيمات قالب قسمت مديريت جوملا تغيير بدي متاسفانه ازونجا هم تغییر نمیکنه تغییر دادم اعمال نشد راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akameli 2 ارسال شده در دی 93 متاسفانه ازونجا هم تغییر نمیکنه تغییر دادم اعمال نشد راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟ حق با شما بود ازونجا عوض میشه اما نمیتونم خودم فونتی رو میخوام بزارم چطور میشه فونتای اون قسمت رو بهش اضافه یا کم کرد؟ فقط تاهوما داره و چندتا فونت انگلیسی دیگه چطور بهش فونت فارسی اضافه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 93 ببينيد براي تغيير فونت نوشته هاي قالب تو همين فروم خود من هم مطلب گذاشتم كمي سرچ كنيد پيداش مي كنيد 1 واکنش ها : akameli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akameli 2 ارسال شده در دی 93 ببينيد براي تغيير فونت نوشته هاي قالب تو همين فروم خود من هم مطلب گذاشتم كمي سرچ كنيد پيداش مي كنيد ممنون جناب سلیمانی بنده دیگه اینقد سرچ کردم چیزی پیدا نکردم اومدم توی انجمن سوالم رو مطرح کردم از سایتای خارجی بگیر تا سایتای ایرانی همه جارو سرچ کردم هیچی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 باسلام دقیق متوجه نشدم که کجارو میخواید فونتشو عوض کنید اگر به نتیجه نرسیدید بفرمایید تا راهنمایی کنم هم برای فونت فارسی و هم باقی ویرایشتون یاعلی 1 واکنش ها : akameli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akameli 2 ارسال شده در دی 93 باسلام دقیق متوجه نشدم که کجارو میخواید فونتشو عوض کنید اگر به نتیجه نرسیدید بفرمایید تا راهنمایی کنم هم برای فونت فارسی و هم باقی ویرایشتون یاعلی عکس اون قسمتی که میخوام ویرایش کنم رو واستون ارسال میکنم نگاه بندازید ممنون -------------------------------------------------------------------------------------------------------- بابت اسپم شرمنده عکس رو یادم رفت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 سلام اخوی چه فونتی میخوای بزاری یوزر و پس هاست و مدیریت رو بفرست تا برات حلش کنم یا علی مدد 1 واکنش ها : akameli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 93 سلام اين موردي كه اينجا عكسش رو گذاشتيد احتمال خيلي قوي تو تنظيمات قالب از مديريت جوملا قابل تغيير هستش در غير اين صورت و به احتمال خيلي كم تو دايوهاي خود قالب موقع نوشتن اين فونت انتخاب شده كه فكر نمي كنم پيداش كني در صورت امكان يوزر پس هاست و جوملا رو بفرست تو خصوصي برات اوكي كنم يا حق 1 واکنش ها : akameli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akameli 2 ارسال شده در دی 93 سلام اين موردي كه اينجا عكسش رو گذاشتيد احتمال خيلي قوي تو تنظيمات قالب از مديريت جوملا قابل تغيير هستش در غير اين صورت و به احتمال خيلي كم تو دايوهاي خود قالب موقع نوشتن اين فونت انتخاب شده كه فكر نمي كنم پيداش كني در صورت امكان يوزر پس هاست و جوملا رو بفرست تو خصوصي برات اوكي كنم يا حق جناب سلیمانی دسترسی ها خصوصی ارسال شد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akameli 2 ارسال شده در دی 93 جناب سلیمانی دسترسی ها خصوصی ارسال شد ممنون جناب سلیمانی بازم مشکل توی همون قسمتا دارم ممنون میشم راهنمای کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر