azad222 1 ارسال شده در دی 93 سلام مدتی هست وقتی یک عکس آپلود می کنم اون عکس در مطلب جدید نشون داده نمیشه. عکس های قبلی هیچ مشکلی ندارن وقتی عکس ها را بصورت زیر مسیردهی می کنم www.sitam/images/amar1.jpg نشون داده میشه. ولی وقتی با ویرایشگر jce اینکار رو انجام میدم و بصورت زیر ذخیره میشه images/amar1.jpg خطای روی این سرور نیست نشون داده میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 ../images/amar1.jpg به این صورت ادرس دهی کنید انشاالله حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azad222 1 ارسال شده در دی 93 ../images/amar1.jpg به این صورت ادرس دهی کنید انشاالله حل میشه آخه چرا خود ادیتور اینکار رو مثل قبل انجام نمیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 حل شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azad222 1 ارسال شده در دی 93 حل شد؟ سلام نه، من میخوام مثل قبل با ادیتور که یک عکس قرار دادم عکس نشون داده بشه دیگه خودم نیام دستی عکس ها رو مسیردهی کنم. این مشکلم هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما مگر از دکمه "درج تصویر" استفاده نمی کنید ؟ با ان هم مشکل دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azad222 1 ارسال شده در دی 93 درود بر شما مگر از دکمه "درج تصویر" استفاده نمی کنید ؟ با ان هم مشکل دارید ؟ چرا از دکمه ی درج استفاده می کنم، الان که چک کردن تمام عکس های مطالب باز نمیشن. ممکنه از پرمیشن پوشه image باشه؟ یا مسیرش بهم خورده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azad222 1 ارسال شده در دی 93 چرا از دکمه ی درج استفاده می کنم، الان که چک کردن تمام عکس های مطالب باز نمیشن. ممکنه از پرمیشن پوشه image باشه؟ یا مسیرش بهم خورده؟ دوستان توجه داشته باشند مشکل رو متوجه شدم، توی پلاگین ها سیستم - SEF رو غیر فعال کرده بودم. تو لینک زیر تمام دلایل رو نوشته که من تا به حال با دوتاشون مواجه شدم. یکی فایل php.ini بود و دومی سیستم - SEF غیر فعال بودن بود. http://www.itoctopus.com/images-not-appearing-on-your-joomla-website نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر