farhad6169 125 ارسال شده در دی 93 با سلام در اين وب سايت قسمت پايين يك مطلب نوشتم راجعبه اهميت داشتن يك وب سايت كه دايو بندي كردم و به شش قسمت تقسيم كردم وقتي كه موس روي مطلب ميرود مطلب باز شده و متن كامل نمايش داده ميشه. در سه شماره پايين وقتي موس هاور ميشود مطلب خوب باز ميشود اما در سه شماره بالا وقتي هاور مي شود كمي بهم خوردگي پيش مي آيد با دستورات پوزيشن و ديسپلي هر كاري كردم نشد كه بهم نريزه دوستان كسي هست كه نظري داشته باشه؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در دی 93 دوست عزیز من تست کردم هیچ مشکلی نداشت و مطالب قسمت بالا هم به درستی و با چیدمان درست باز میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) سلام قبل از اينكه بچه ها پاسخ بدن خودم درستش كردم باز هم از پيگيري دوستاني مثل شما ممنونم يه سوال ديگه پيش اومد اينكه چطور ميشه بعد از اينكه هاور ميشه و مطلب به سمت پايين باز ميشه صفحه هم خود بخود اسكرول بشه به پايين و نياز نباشه كاربر با موس اسكرول كنه ویرایش شده دی 93 توسط فرهاد سليماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در دی 93 سلام قبل از اينكه بچه ها پاسخ بدن خودم درستش كردم باز هم از پيگيري دوستاني مثل شما ممنونم يه سوال ديگه پيش اومد اينكه چطور ميشه بعد از اينكه هاور ميشه و مطلب به سمت پايين باز ميشه صفحه هم خود بخود اسكرول بشه به پايين و نياز نباشه كاربر با موس اسكرول كنه با عرض معذرت در این مورد اطلاعات کافی ندارم امیدوارم دوستان اهل فن بتونن کمکتون کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما باید با جاوا اسکریپت اکی کنید راستش خودم تا به حال کدش رو ننوشتم. در نت بگردید فکر کنم کدش باشه و به نظرم زیاد هم سخت نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر