hamid1200 2 ارسال شده در دی 93 سلام دوستان من اخیرا یک بسته نصبی انگلیسی جوملا رو نصب کردم وبسته فارسی سازو روش نصب کردم ولی وقتی بازبان فارسی وارد مدریت میشم ومیخوام ماژول یا مطلبی رو تغیر بدم وقتی روی گزینه زخیره کلیک میکنم به جای اینکه مطلب ذخیره میره به صفحه ورود مدیریت ویه مشکل دیگه داره اونم اینکه وقتی توقسمت مدیریت انگلیسی میخوام مطلب فارسی رو ذخیره کنم به صورت ؟؟؟؟ ذخیره میکنه دوستان لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام وقتی روی گزینه زخیره کلیک میکنم به جای اینکه مطلب ذخیره میره به صفحه ورود مدیریت اگه بیشتر از اونچه که در قسمت تنظیمات کلی برای مدت زمان حضورتون تعیین کردید گذشته باشه ، این مورد طبیعیه . میتونید مقدار زمان حضورتون رو کمی بیشتر کنید ولی خیلی هم مقدار زیادی قرار ندهید وقتی توقسمت مدیریت انگلیسی میخوام مطلب فارسی رو ذخیره کنم به صورت ؟؟؟؟ ذخیره میکنه انکودینگ جداول دیتابیستون رو بررسی کنید که روی utf8_general_ci قرار داشته باشد موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در دی 93 با سلام اگه بیشتر از اونچه که در قسمت تنظیمات کلی برای مدت زمان حضورتون تعیین کردید گذشته باشه ، این مورد طبیعیه . میتونید مقدار زمان حضورتون رو کمی بیشتر کنید ولی خیلی هم مقدار زیادی قرار ندهید انکودینگ جداول دیتابیستون رو بررسی کنید که روی utf8_general_ci قرار داشته باشد موفق و پیروز باشید یا حق من آشنایی با دتابیس ندارم لطفا راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheil 0 ارسال شده در دی 93 از طریق phpmyadmin باید این کار را انجام بدید. وارد پی اچ پی مای ادمین بشید و دیتابیس مورد نظرتون را انتخاب کنید و تمام تیبل ها را چک کنید باید همشون جنرال utf8 باشند اگر نبودن تمام تیبل ها را انتخاب کنید و تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام اگر تعداد جداولتون کم هستش ، میتونید تو phpmyadmin وارد هر جدول بشید بعد از بالا روی تب operation کلیک کنید و از اونجا collation جدول رو روی utf8_general_ci قرار بدید اگر تعداد جداولتون زیاده ، ابتدا از کل دیتابیستون بک آپ بگیرید (Export) بعد فایل بک آپ رو با یک ویرایشگر متنی باز کنید و ببینید برای charset جداول چی تعیین شده مثلا نوشته latin1 . شما هر جا این عبارت رو دیدید به جاش utf8 قرار بدید و در آخر فایل رو ذخیره کنید و تو دیتابیستون که خالی باشه آن را بازگردانی کنید (Import) موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر