alikarimi8 23 ارسال شده در دی 93 با سلام. یک سایت اصلی شرکتی دارم و یک بلاگ آموزشی وابسته به اون که در ساب فولدر سایت قرار دارد. site.com/blog حالا میخام ببینم راهی هست که از طریق دیتابیس این دو سایت رو به هم متصل کنم؟ بطوریکه کاربران و مطالب هردو سایت یکی باشند؟؟؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ببخشید اسپم میدم رفقا کسی نظری نداره؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام در حالت عادی امکانپذیر نیست ولی میشه با نگارش یک پلاگین این مورد رو عملی کرد راه حل بعدی اینه که بصورت دستی اطلاعات رو بین دیتابیسها منتقل کنید راه دیگه هم اینکه اگر امکانش هست از یک سایت استفاده کنید و برای قسمت بلاگ یک منو ایجاد کنید . برای سئوتون هم بهتره موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : alikarimi8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در دی 93 سلام البته شما استاد هستید ولی من خودم این کار را انجام دادم اگر بخواهین هر دو سایت مطلب یکسان داشته باشن connection فایل اونها باید یکی باشد من با این کار مشکلم حل شد 1 واکنش ها : alikarimi8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در دی 93 با سلام در حالت عادی امکانپذیر نیست ولی میشه با نگارش یک پلاگین این مورد رو عملی کرد راه حل بعدی اینه که بصورت دستی اطلاعات رو بین دیتابیسها منتقل کنید راه دیگه هم اینکه اگر امکانش هست از یک سایت استفاده کنید و برای قسمت بلاگ یک منو ایجاد کنید . برای سئوتون هم بهتره موفق و پیروز باشید یا حق با تکر فراوان اما فرمودید از طریق یک سایت این کار رو انجام بدم مشکل این کار برای من اینه که آدرس سایت من اینه:mydomain.com/fa و اگر بلاگ رو در منوی جدا داشته باشم آدرس بلاگ اینطوری میشه:mydomain.com/fa/index.php/blog و همین آدرس کار رو خراب میکنه در حالیکه من میخام آدرس بلاگ اینطوری باشه:mydomain.com/blog چون میخام در شبکه های اجتماعی لینک مستقیم بلاگ رو بدم و باید لینک کوتاهی باشه اگر برای رفع این مشکل راه حلی دارید لطفا بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در دی 93 سلام البته شما استاد هستید ولی من خودم این کار را انجام دادم اگر بخواهین هر دو سایت مطلب یکسان داشته باشن connection فایل اونها باید یکی باشد من با این کار مشکلم حل شد من با php آشنایی دارم میشه بگید باید کدوم فایل ها رو ادیت کنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با تکر فراوان اما فرمودید از طریق یک سایت این کار رو انجام بدم مشکل این کار برای من اینه که آدرس سایت من اینه:mydomain.com/fa و اگر بلاگ رو در منوی جدا داشته باشم آدرس بلاگ اینطوری میشه:mydomain.com/fa/index.php/blog و همین آدرس کار رو خراب میکنه در حالیکه من میخام آدرس بلاگ اینطوری باشه:mydomain.com/blog چون میخام در شبکه های اجتماعی لینک مستقیم بلاگ رو بدم و باید لینک کوتاهی باشه اگر برای رفع این مشکل راه حلی دارید لطفا بفرمایید با سلام اگر سایتتون رو چند زبانه کردید میتونید برای زبان پیشفرض سایتتون آدرس کوتاه و بدون کد زبان ایجاد کنید کمی تنظیمات پلاگین قیلطر زبان رو بررسی کنید متوجه خواهید شد حذف index.php رو هم به htaccess. بسپارید . با دو خط کد حل میشه . کدهاش هم تو انجمن هست موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر