iranmotori 2 ارسال شده در دی 93 سلام به همه اساتید اساتید گرامی با توجه به نقل مکان به جوملا 3 تکلیف افزونه ها داخلی سایت که فقظ از جوملا 2.5 پشتیبانی می کنند چگونه می باشد متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در دی 93 سلام به همه اساتید اساتید گرامی با توجه به نقل مکان به جوملا 3 تکلیف افزونه ها داخلی سایت که فقظ از جوملا 2.5 پشتیبانی می کنند چگونه می باشد متشکر بعضی از افزونه ها برای جوملا 2.5 و 3 هستند که مشکلی پیش نمی آورند.مابقی افزونه ها باید بروزرسانی شوند. 2 واکنش ها : iranmotori و salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranmotori 2 ارسال شده در دی 93 بعضی از افزونه ها برای جوملا 2.5 و 3 هستند که مشکلی پیش نمی آورند.مابقی افزونه ها باید بروزرسانی شوند. بنده مثلا الان رفتم روی 3 خوب خیلی ماژوول و کامپونت و پلاگین دونه به دونه باید به روز رسانی کنم حال به روز رسانی کامپونت ها که دارای دیتابیس مهم و دارای اطلاعات هستند چگونه می باشد؟ خیلی ذهنم مشغول کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drtrabit 0 ارسال شده در دی 93 بنده مثلا الان رفتم روی 3 خوب خیلی ماژوول و کامپونت و پلاگین دونه به دونه باید به روز رسانی کنم حال به روز رسانی کامپونت ها که دارای دیتابیس مهم و دارای اطلاعات هستند چگونه می باشد؟ خیلی ذهنم مشغول کرده منظور شما یکسری از کامپوننت ها هستند مثل rs form که دیتابیس دارن. باید بگم که به روز رسانی کامپوننت فقط باعث میشه اطلاعات عملیاتی و ظاهری کامپوننت تغییر پیدا کنه به بانک اطلاعاتی کاری نداره دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام بهترین و مطمئن ترین حالت اینه که ابتدا از سایتتون بک آپ بگیرید ( این مورد رو فوق العاده جدی بگیرید! ) و سپس در لوکال تو یک جوملای جدید به بررسی ساختار دیتابیس افزونه در هر دو نسخه اقدام و سپس بروزرسانی نمایید اگر مشکلی نبود میتونید سایت رو بروزرسانی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر