amir_opensource 0 ارسال شده در دی 93 سلام دوستان موقعی که روی دکمه لاگین کلیک میکنم به جای اینکه ازم یوزر و پسورد بخواد یه اروری میده که در زیر گذاشتم . ممنون میشم اساتید راهنمایی بفرمایند : Bad karma: we can't find that page!You asked for http://www.linux-zone.org/login, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ? the link you clicked to arrive here has a typo in it or somehow we removed that page, or gave it another name or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ? آدرس انجمن :linux-zone.orgپیشاپیش از راهنمای دوستان عزیز تشکر میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما چون از کامپوننت سئو سازی لینک ها استفاده می کنید افزونه لینک صفحه ورود را بر اسا انچه خودتان تنظیم کرده اید تغییر داده است منظور قوانین سئو سازی است که در افزونه ست شده است در قیمت urls افزونه که لینک های سئو شده را نمایش می دهد می توانید لینک مورد نظر را پیدا کنید 1 واکنش ها : amir_opensource نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_opensource 0 ارسال شده در دی 93 میتونم خواهش کنم بیشتر توضیح بدین و اینکه چطور مشکل رو برطرف کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما کلی خدمت شما عرض کنم : اگر از افزونه سئو سازی لینک ها استفاده می کنید (حالا هر افزونه ی سئو) مشکل از ان است که لینک ها را یا طوری تغییر داده شده نمی تونی دسترسی پیدا کنی یا کلا اشتباه تغییر داده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر