zahrabi 0 ارسال شده در دی 93 سلام من مشکل دارم در نصب افزونه ها که در زیر عکس آنها را برای شما عزیزان میگذارم . لطفا کمک کنین - مدیریت هاستم نتونسته واسمکاری انجام بده - یا نمی خواد کاری انجام بده - پرمیشن رو هم 777 گذاشتم اثری نداشت - لطفا اگر راه حلی دارین توضیح کامل بفرمایین هیچ افزونه ای رو نمی تونم به سایت اضافه کنم و این پیغام رو میدهد 1-JFolder::create: مسير open_basedir وجود ندارد هشدار: انتقال ناموفق فايل! 2-جدبدا هم این رو میده آپلود فايل به سرور با مشکل روبرو شد ممنون لطفا راهنمایی بفرمایید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 93 دوست عزیز ربط به هاست نداره شما باید تغییر مسیر پوشه ی tamp و log و درست بنویسی پرمشن و درست کن 755 در فایل فایل configuration.php مسیر و اشتباه معرفی کردی این ادرس مسیر لوکال و داره نشان می ده public $log_path = 'C:\\xampp\\htdocs/logs'; public $tmp_path = 'C:\\xampp\\htdocs/tmp'; باید به صورت زیر تنظیمش کنی public $log_path = '/home/...................../pulic_html/logs'; public $tmp_path = '/home/............................/pulic_html/tmp'; جایی رو که نقطه چین گذاشتم و نام کاربری هاستت و بزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر