mansour92 1 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) دوستان من سایت 3 زبانه ای دارم که تمام مراحل رو درست انجام داده ام (طبق لینک زیر)ولی تا زبان ها رو عوض می کنم، منوی من تغییری نمی کنه و روی همان منوی اصلی( منوی همه)می مونه و تغییر نمی کنه، اسلاید ها وونوشته تغییر میکنه، فقط منوها تغییر نمی کنند،با اینکه تمام مراحل طبق آموزش درست انجام داده ام.دوستان لطفا راهنمایی کنید --- لینک حذف گردید ! --- ویرایش شده دی 93 توسط مصطفی صفرعلی لینک به خارج از تالار مجاز نمیباشد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در دی 93 به احتمال زیاد از تنظیمات قالب باشه بعضی قالب ها به طور پیشفرض فقط یک منو رو نمایش میدن اگه این طور باشه که باید برای هر زبان یک قالب کپی بگیرید و منوی زبان مربوطه رو براش تعریف کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansour92 1 ارسال شده در دی 93 به احتمال زیاد از تنظیمات قالب باشه بعضی قالب ها به طور پیشفرض فقط یک منو رو نمایش میدن اگه این طور باشه که باید برای هر زبان یک قالب کپی بگیرید و منوی زبان مربوطه رو براش تعریف کنید من اینکارو هم انجام داده ام، یعنی برای زبان فارسی، از قالبم کپی گرفتم و اختصاص دادم به زبان فارسی ولی بازم تغییر نمیکنه، نمیدونم مشکل از کجاست، ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام در کتاب آموزش جوملا 2.5 جومینــــــا ، آموزش چندزبانه کردن سایت بطور کامل توضیح داده شده است کتاب را میتوانید از سایت جومینــــــا دانلود و مطالعه کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drtrabit 0 ارسال شده در دی 93 دوستان من سایت 3 زبانه ای دارم که تمام مراحل رو درست انجام داده ام (طبق لینک زیر) ولی تا زبان ها رو عوض می کنم، منوی من تغییری نمی کنه و روی همان منوی اصلی( منوی همه) می مونه و تغییر نمی کنه، اسلاید ها وونوشته تغییر میکنه، فقط منوها تغییر نمی کنند،با اینکه تمام مراحل طبق آموزش درست انجام داده ام. دوستان لطفا راهنمایی کنید --- لینک حذف گردید ! --- درود یک راه برای چند زبانه یا دوزبانه کردن سایت های جوملایی بهتون میگم. یک جوملا برای زبان فارسی نصب کنید و یک جوملا هم برای زبان انگلیسی . و این دو پوشه جوملا رو بهم لینک بدید. درسته راه منطقی نیست اما خیلی راحت تره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر