mylove_iman 12 ارسال شده در دی 93 سلام دوستان این ایمیل های تبلیغاتی را دیدید که سایت ها بصورت خبرنامه از سایتشون میفرستن من نمیفهمم اینا چطورین؟ یعنی کد یه صفحه سایتشو میفرسته برامون که همه عکس ها با لینکهاش میاد یعنی چی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما می تونید واضح تر موضوع را بشکافید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در دی 93 الان بد توضیح دادم برای من از طریق سایت های که عضو خبرنامه آنها شدم یکسری ایمیل میآد این ایمیل ها متن نیستن بلکه مثل یک صفحه وب سایت هستن مثل اینکه طرف صفحه اول سایتش را برای شما ایمیل کنه من اینو نمیدونم چطوری میفرستن یعنی یک خبرخوانی هست که میگی مثلا صفحه دوم منو برای اعضا سایتم ارسال کن یا طرف یک کد خودش مینویسه؟؟؟ ببخشید اگر بازم بد توضیح دادم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما تا جایی که میدونم نمیشه تو ایمیل iframe استفاده کرد مگر روش یا کلک خاصی وجود داشته باشه که باز هم فکر نکنم روشی باشه که بشه جناب گوگل (جیمیل) را دور زد احتمالا سایت مذکور که می فرمایید مجدد با html و css صفحه را طراحی کرده است در این شرایط می تواند هر کاری با html ان جام دهد. لینک قرار دهد. عکس قرار دهد. به عکس لینک دهد و ... 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر