vosoughimo 1 ارسال شده در دی 93 سلام دوستای خوبم وقت بخیر یه مشکل بزرگی که من دارم اینه که فولدر جوملای من توی لوکال هاست خیلی سنگین شده (تقریبا 1 گیگ) فقط هم چندتا ماژول سبک نصب شده دیشب هم دوباره یک جوملا دیگه نصب کردم با همون تغیرات که شده بود 30 مگابایت ولی وقتی سیستم رو ریستارت کردم اونم شد 1 گیگ اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما حجم پوشه log هم برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vosoughimo 1 ارسال شده در دی 93 درود بر شما حجم پوشه log هم برسی کنید متوجه نشدم دوستِ من نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما یک فایلی هست که اگر خطایی در سایت رخ دهد همه در ان فایل ذخیره می شود شاید مشکل از ان فایل باشد که زیادی متن درونش قرار گرفته و حجم را زیاد کرده دیتابیس هم خیلی مهم می باشد که چه حجمی دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر