esfandani_ali 1 ارسال شده در دی 93 سلام دوستان 1 . جوملا را نصب کرده بودم و بدون مشکل باهاش کار میکردم 2 . بعد مدتی جوملا را از روی هاست حذف کردم 3 . جوملا را مجددا بدون مشکل نصب کردم در حال حاضر با کاربری جدید نمیتونم وارد مدیریت بشم و صفحه اصلی سایت به شکل زیر هستش Index of /administrator/ cache/ cgi-bin/ cli/ components/ configuration.php images/ includes/ language/ libraries/ logs/ media/ modules/ plugins/ web.config.txt لطفا راهنمایی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zartosht0171 8 ارسال شده در دی 93 جوملارو در پوشه اصلی هاست(public) اکسترکت نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfandani_ali 1 ارسال شده در دی 93 دوست عزیز در مسیر public_html اکسترکت کردم و جوملا را بدون مشکل نصب کردم ولی وارد صفحه مدیریت نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zartosht0171 8 ارسال شده در دی 93 چه اروری میده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfandani_ali 1 ارسال شده در دی 93 سلام مجدد دوستان یه جوملای دیگه دانلود و نصب کردم مشکل برطرف شد جوملایی که قبلا نصب میکردم کامل نبود و برخی از فایل ها را نداشت تشکر بابت پاسخگویی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر