skmr 4 ارسال شده در دی 93 باسلام نمي دانم چرا وقتي مي خواهم فيلمي (با فرمت و حجم مناسب) از كامپيوترم بر روي سايتم بارگيري كنم ، يا خيلي طول مي كشد و يا آپلود نمي شود؟ مثلا مي خواهم فيلمي با فرمت mp4 و با حجم 13 مگ از كامپيوترم بارگيري كنم نمي توانم...! درحالي كه تنظيمات مربوط به فرمت و حجم را در قسمت پارامترها اعمال كرده ام. از چه روشي بايد براي آپلود سريع فيلم استفاده كنم؟ 1 واکنش ها : armanzarekar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiresh 23 ارسال شده در دی 93 ما هم این مشکل رو داریم من که از آپارات استفاده می کنم . به شما هم همین سایت رو برای آپلود و نمایش پیشنهاد می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در دی 93 يعني مي فرماييد به جاي اينكه فيلم ها را در سايت خودمان پخش كنيم آن ها را در سايت آپارات بگذاريم ؟ اگر اين جوري باشه كارمان مي شه تبليغ آپارات و اين اصلا خوب نيست، من به دنبال يك راه حل مناسب هستم تا در سايت خودم فيلم ها را پخش كنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiresh 23 ارسال شده در دی 93 من نگفتم که راهی وجود ندازه من خودمم دنباله همین موضوع بودم و چندتایی پیدا کردم که یکیش اینه که آپلود سنتر اختصاصی درست کنید و حجم آپلود رو از تنظیمات بالا ببرید تا آپلود بشه و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 باسلام نمي دانم چرا وقتي مي خواهم فيلمي (با فرمت و حجم مناسب) از كامپيوترم بر روي سايتم بارگيري كنم ، يا خيلي طول مي كشد و يا آپلود نمي شود؟ مثلا مي خواهم فيلمي با فرمت mp4 و با حجم 13 مگ از كامپيوترم بارگيري كنم نمي توانم...! درحالي كه تنظيمات مربوط به فرمت و حجم را در قسمت پارامترها اعمال كرده ام. از چه روشي بايد براي آپلود سريع فيلم استفاده كنم؟ با سلام یکبار هم از طریق فایل منیجر هاست تون اقدام به آپلود کنید ببینید از اونجا هم مشکلی هست یا نه البته ممکنه ادمین سرورتون هم محدودیت در میزان حجم آپلود فایل تعیین کرده باشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در دی 93 آقاي مصطفي صفرعلي! با سلام در پاسخ به شما بايد بگويم: "از طريق فايل منيجر هاست (با زمان طولاني!!) فيلم را آپلود كردم و بالاخره (اين فيلم 13 مگي) آپلود شد، ولي حالا مشكل اينجاست كه فيلم در سايتم پخش نمي شود. (صفحه سايت را نگاه كنيد: http://eslamenab.com/2013-08-22-07-28-38/2013-08-22-12-23-58 ) با خودم گفتم شايد ناقص اپلود شده است و آن را از روي فايل منيجر بر روي كامپيوتردانلود كردم و خيلي خوب نشان داده شد." (هاستم سايتم، جوميناهاست است) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام اگه منظورتون تو سمت چپ قسمت فیلم برگزیده هست ، تو دو تا مرورگر فایرفاکس و کروم چک کردم مشکلی برای پخش نداشتند ولی تا قبل از پخش ، بصورت صفحه سیاه دیده میشه اگه منظورتون چیز دیگریست کمی بیشتر توضیح بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر