rpynco 2 ارسال شده در دی 93 با سلام خدمت اساتید محترم بنده در وب سایت خود که یک فروشگاه اینترنتی است از ویرچومارت استفاده میکنم. مشکلی که هست اینه که بعد از اضافه کردن محصول به سبد خرید دکمه سبد خرید در قسمت بالا سمت راست سایت غیر فعال است و محصول و قیمت آنرا نشان نمیدهد. ممنون اگر راهنمایی بفرمایید. با تشکر آدرس سایت www.pureshop.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما ویچورمارت را از کجا دانلود و نصب کردید ؟ با قالب های دیگر که ساده تر هستند مثل atomic تست کنید ماژول های اضافی هم فعلا غیر فعال و مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در دی 93 درود بر شما ویچورمارت را از کجا دانلود و نصب کردید ؟ با قالب های دیگر که ساده تر هستند مثل atomic تست کنید ماژول های اضافی هم فعلا غیر فعال و مجدد تست کنید با سلام بسته نصبی فروشگاه ساز سامان بود که ویرچومارت نسخه 2 بر روی آن نصب بود. چشم تست میکنم و اطلاع رسانی میکنم. با تشکر -------------------------------------------------------------------------------------------------------- با سلام تست کردم ولی متاسفانه نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما ویرچومارت دو را از سایت اصلی دانلود و نصب کنید و مجدد اطلاع دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر