hadijoomla 5 ارسال شده در دی 93 سلام من می خوام چند تا مجموعه از موضوعات مختلف بسازم و یه سری مطلب داخلش بزارم که روشون کلیک کرد دانلود بشه دقیقا شبیه این سایت http://www.datakala.com/ چون موضوعاتم زیاده نمی خوام کادر هام کوچک و بزرگ بشه! نوار لغزنده داشت باشه که همه کادرام اندازه هم باشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 سلام شما ماژول گلوبال نیوز رو نصب کن با یکم تغییر کد موقعیت هات میتونی این کار رو انجام بدی من تو این سایت همین کار رو کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در بهمن 93 سلام ممنون من گلوبال نیوز رو نصب کردم و می خواستم ببینم چطوری میشه اسکرول براش فعال کرد مثلا 5 تا عنوان رو نشون بده بعد از 5 عنوان به بعد یه نوار لغزنده ظاهر شود که بتونه عنوان های بیشتری رو ببینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوست عزیز یکم سرچ کنید پیدا میکنید خود من تا حالا دوبار این رو توضیح دادم شما تعداد اخبار که گلوبال نشون میده مثلا رو ی 15 بزار و در یه موقعیت قرار بده ارتفاع موقعیتت رو (ارتفاع ماژول نه) رو طوری تنظیم کن که فقط 5 خبر رو جا بگیره بعد به css موقعیتت overfalo-y:auto; رو اضافه کن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوست عزیز یکم سرچ کنید پیدا میکنید خود من تا حالا دوبار این رو توضیح دادم شما تعداد اخبار که گلوبال نشون میده مثلا رو ی 15 بزار و در یه موقعیت قرار بده ارتفاع موقعیتت رو (ارتفاع ماژول نه) رو طوری تنظیم کن که فقط 5 خبر رو جا بگیره بعد به css موقعیتت overfalo-y:auto; رو اضافه کن یا علی سلام من از قالب آرتیستر کهخودم طراحی کردم استفاده میکنم اگه بخوام اندازه موقعیت user1 , user2 رو تغییر بدم باید چکار کنم ؟ اگه لطف کنید با ذکر نام فایل هایی که باید تغییر داده شود راهنمایی کنید ممنون میشم ------------------------------------------------------------------------------------------------------- سلام موفق شدم ارتفاع موقعیت left رو تغییر بدم اما اسرکول فعال نشد باید تنضیمات دریگه ی هم داخل ماژوال انجام بدم؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان فقط باید به css موقعیتتون باید position: absolute; این کد رو هم اضافه کنید که به پاسخ برسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر