mohsen kian 51 ارسال شده در دی 93 با سلام آیا راهی است که بتوان فرم هایی که با RSForm ساخته می شوند را بصورت لیست نمایش داد؟ یا اینکه بتوان هر فرم را از طریق یک مطلب فرخوانی کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما هر دو می شود اولی فکر کنم یک منو خودش داره دومی باید ماژول نمایش فرم رو نصب کنی ک اتفاقا فکر کنم رایگان هم هست. جستجو کن سپس با یک پلاگین درج ماژول در مطلب این مازول را در مطلب قرار بده 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در دی 93 درود بر شما هر دو می شود اولی فکر کنم یک منو خودش داره دومی باید ماژول نمایش فرم رو نصب کنی ک اتفاقا فکر کنم رایگان هم هست. جستجو کن سپس با یک پلاگین درج ماژول در مطلب این مازول را در مطلب قرار بده اون ماژول رو دارم که اینطوری باید به ازای هر فرم یک ماژول درست کنم که به نظرم درست نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درودبر شما دوست عزیز این دقیقا متن شما ست !! یا اینکه بتوان هر فرم را از طریق یک مطلب فرخوانی کرد؟ بنده هم پاسخ دادم. برای هر فرم باید یک ماژول ساخته بشه اگر جواب سوالاتان را نگرفتید لطفا دقیقا سوال تان را مطرح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر