mohsen kian 51 ارسال شده در دی 93 با سلام دوستان عزیز آیا راهی است که بتوان مطلب را بدون استفاده از منو نمایش داد (ویژه هم نباشه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 93 با سلام دوستان عزیز آیا راهی است که بتوان مطلب را بدون استفاده از منو نمایش داد (ویژه هم نباشه) بله. ولی خواهشمندم کمی روشن تر بفرمایید که چه کاری می خواهید انجام دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در دی 93 بله. ولی خواهشمندم کمی روشن تر بفرمایید که چه کاری می خواهید انجام دهید. ببینید من یک فرم با RSForm درست کردم که با آن کاربر به یک سری تست جواب می دهد و مجموع امتیازات محاسبه می شود و بعد از دکمه ارسال به صفحه پاسخ ارجاع داده می شود که می خواهم این صفحه پاسخ یک مطلب باشد که از طریق لینک به آن ارجاع داده می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) ببینید من یک فرم با RSForm درست کردم که با آن کاربر به یک سری تست جواب می دهد و مجموع امتیازات محاسبه می شود و بعد از دکمه ارسال به صفحه پاسخ ارجاع داده می شود که می خواهم این صفحه پاسخ یک مطلب باشد که از طریق لینک به آن ارجاع داده می شود ساده ترین راهی که به ذهن من میرسد این است. 1- شما یک منو تاز بسازید . (یک منوی جدید - نه گزنیه منوی جدید) 2- یک گزینه برای این منو از نوع "یک مطلب خاص" بسازید 3- منو را در سایت به وسیله یک ماژل منتشر کنید. 4- لینک مطلب مورد نظر رو بردارید 5- در پایان ماژول را از انتشار خارج کنید و یا دسترسی را تنها برای میر سایت بگذارید شما گفته بودید که نمی خواهید از منو استفاده کنید. گمان می کنم شما می خواستید منو در سایت دیده نشود. یک روش دیگر هم هست که میتوانید این پیوند را به کار بگیرید. جای رقم id . باید id مطلب دلخواه را بگذارید index.php?option=com_content&view=article&id=22 ویرایش شده دی 93 توسط تیرداد 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر