msh5017 0 ارسال شده در دی 93 سلام خدمت دوستانمن میخوام وارد مدیریت سایتم بشم ولی با وارد کردن اطلاعات دوباره برمیگرده صفحه اولیه ورود. هیچ اروری هم نمیدهقبل از اون هم میخواستم یه ماژول تغییر بدم هرکار میکردم ذخیره نمیشد.و یه مشکل دیگه که در واقع قبل از این موارد رخ داد اینه که ارور session.php بالای سایتم میادچکار کنم؟ به دادم برسیدhttp://www.bia2mobile.ir--------------------------------------------------------------------------------------------------------با مرورگرهای دیگه و گوشی تست کردم مشکل همچنان هست. یعنی خود هسته جوملا ایراد داره.اگر کسی میتونه بررسی کنه بهش دسترسی بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما از افزونه ی تغییر مسیر مدیریت جوملا استفاده می کنید ؟ از افزونه های سئو چطور ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msh5017 0 ارسال شده در دی 93 درود بر شما از افزونه ی تغییر مسیر مدیریت جوملا استفاده می کنید ؟ از افزونه های سئو چطور ؟ نه از هیچ کدوم استفاده نمی کنم. فایل های بخش مدیریت را جایگزین کردم برای ورود مشکل حل شد. اما دلیل ارور های session.php را نفهمیدم. البته بعد از نصب افزونه ja k2 search این اتفاق افتاد. افزونه را پیوست کردم JA-K2-Filter-search-component-shooli-joomla25-3-v11.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما متن خطا را اینجا قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msh5017 0 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) درود بر شما متن خطا را اینجا قرار دهید این کد داخل مدیریت میاد Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/biamobil/public_html/libraries/joomla/session/session.php:1) in /home/biamobil/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 537 این ها هم داخل سایت Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/biamobil/public_html/libraries/joomla/session/session.php:1) in /home/biamobil/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 537 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/biamobil/public_html/libraries/joomla/session/session.php:1) in /home/biamobil/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 537 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/biamobil/public_html/libraries/joomla/session/session.php:1) in /home/biamobil/public_html/components/com_zo2framework/includes/functions.php on line 41 داخل مدیریت سایت هنوز هم مشکل هست. حتی با وجود جایگزین کردن فایل هام. وقتی میخوام چیزی را ذخیره کنم چند بار باید بزنم. بعد انگار همه با هم ذخیره میشن. یعنی اگه دو بار روی ذخیره بزنم بعد دو بار پیام ذخیره موقت را نشون میده فایلهای یک جوملای خام را کپی کم داخل مدیریت؟ ویرایش شده دی 93 توسط msh5017 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما اگر با غیر فعال کردن این افزونه درست می شود احتمالا بخاطر این است که افزونه خودش سشن را استارت می کند و چون قبلا سشن توسط جوملا استارت شده همچین مشکلی پیش می آید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام متن خطای پست شماره 5 رو به ادمین سرورتون گزارش کنید ، مشکل رو برطرف میکنند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر