qqq2qqq 0 ارسال شده در دی 93 سلاممن جوم شاپینگ رو نصب کردم موقعی که کاربر محصولی رو انتخاب می کنه باید ثبت نام کنه اما موقع زدن دکمه ثبت نام خطای 403 میده باید چ کنم دوستان؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در دی 93 سلام من جوم شاپینگ رو نصب کردم موقعی که کاربر محصولی رو انتخاب می کنه باید ثبت نام کنه اما موقع زدن دکمه ثبت نام خطای 403 میده باید چ کنم دوستان؟ سلام! عضویت در سایتتان به مشکل بر نمیخورد؟(فقط مشکل در جومشاپینگ است؟) یه دفعه برای من مشکلی مشابه پیش آمد به مدیران جومینا دسترسی دادم و مشکل را برطرف نمودند!دلیل را برای من اینگونه توضیح دادن که نصب افزونه به درستی انجام نشده بود و کدها را بهم ریخته بود.من هم چون آشنایی با کدنویسی به آنصورت ندارم نتوانستم خودم تصحیح کنم و ایشان قبول زحمت نمودند× پیشنهاد من : اگر اطلاعات سایتتان زیاد نیست و یا بک آپ دارید از ابتدا شروع کنید! در ضمن از فایل جومشاپینگ مورد استفادتون هم اطمینان نداشتید از جومینا دانلود کنید! اگر راهی نداشتید مدتی صبر کنید مدیران جومینا کارشون درسته×براتون انجام میدهند ولی نیاز هست صبر کنید× موفق باشید× نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر