pesarak 12 ارسال شده در دی 93 سلام دوستان من دو تا سایت با جوملا دارم و میخوام وقتی کاربر تو یکی از سایت ها عضو شد بتونه با همون نام کاربری و پسورد به سایت دیگه هم وارد بشه. ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در دی 93 سلام دوستان من دو تا سایت با جوملا دارم و میخوام وقتی کاربر تو یکی از سایت ها عضو شد بتونه با همون نام کاربری و پسورد به سایت دیگه هم وارد بشه. ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر تا اونجا که می دونم راهی نداره/مگر اینکه کاربرای سایت یک و خودتون دستی تو سایت دو براشون حساب بسازی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما اگر از یک هاست مشترک استفاده می کنید میشه باید یک پلاگین نوشته بشه در صورت تمایل با ایمیل بنده در تماس باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در دی 93 ممنون دوستان. یعنی نمیشه دیتابیس ها رو یکی کرد تا این مورد انجام بشه؟ یادمه قبلا ها یک چیزهایی در موردش دیده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر