hy68 1 ارسال شده در دی 93 سلام من قبل از نصب ویندوز ومپ سرور رو از کامپیوترم آن ایستال کردم و فایل هایی که مونده بود اعم از دیتا بیس ها و فایل های پوشه www رو کپی گرفتم بعد از نصب ویندوز و سرور مجازی دوباره فایل هارو به مسیر موجود کپی کردم ولی دیتابیس هایی که مربوط به جوملا 2.5 میشد خراب شدند و تو سایت ارور میدند Table 'project_farshnab-ir2.u01yj_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `u01yj_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('40kah4tn6lt004cf5bm4g281t3', 0, '1419248265') ولی اونایی که ماله جوملا 1.5هستند سالم هستند لطفا بگید من چیکار کنم؟ اینم عکس هاش http://upload7.ir/imgs/2014-12/00658615206992890461.jpg http://upload7.ir/imgs/2014-12/61590606999136994927.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در دی 93 وقت بخیر دوست عزیز دیتابیس های موجود را یک بار Repair و check کامل کنید آموزش چک و ریپیر هم در انجمن و سایت ها موجود است اینکار رو بکنید اگر مشکل حل نشد اعلام بفرمایید موفق باشید 1 واکنش ها : hy68 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در دی 93 وقت بخیر دوست عزیز دیتابیس های موجود را یک بار Repair و check کامل کنید آموزش چک و ریپیر هم در انجمن و سایت ها موجود است اینکار رو بکنید اگر مشکل حل نشد اعلام بفرمایید موفق باشید سلام ممنون از پاسختون مشکل اینچاست که طبق عکس مینویسه 73 تا فایل هست تو دیتا بیس ولی حدودا 15 تا نشون میده و فقط میشه اون 15 تارو ریژیر کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام انتهای صفحه باید یک کادر dropdown باشه که کار صفحه بندی رو انجام میده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در دی 93 با سلام انتهای صفحه باید یک کادر dropdown باشه که کار صفحه بندی رو انجام میده موفق و پیروز باشید یا حق سلام عرض میکنم فقط دیتابیس های 2.5 خراب شدن و کادری وجود نداره از عکس مشخصه تعداد رو نشونمیده ولی جدول ها رو نشون نمیده. البته فایل هایی که از کپی ومپ سرور برداشتم فکر میکنم سالمه چون تعدادشون خیلی زیاده منظورم پوشه همین دیتابیسم هست آیا راهی وجود داره که من بتونم اون فایل های پوشه دیتابیس ومپ رو مستقیما ایمپورت کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام دوست عزیز ، خدمتتون عرض کردم انتهای صفحه تصویری که شما قرار دادید انتهای صفحه اش مشخص نیست و از موقعیت اون اسکرول بار عمودی کاملا مشخصه منظورم همون پنل سمت راست ، قسمت پایین ، تقریبا زیر اسامی جداول هست موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر