amin21 8 ارسال شده در دی 93 دوستان جوملایی سلام می خواتم بدونم چطوری میشه کد نوشته های مربوط به یک قالب رو در یک قالب دیگه جایگزین کرد برای مثال من میخواهم قسمت بالای سایت خودم را با هدر و منوی قالب نارسا جایگزین کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در دی 93 وقت بخیر دوست عزیز برای این کار طبیعتا شما باید حداقل اطلاعاتی در مورد مباحث Html , css , php داشته باشید که مطالبی به صورت خلاصه پایین میگم رو متوجه و انجام دهید 1 - فایل های index.php قالب ها را بایک ویرایشگر باز کرده 2 - فضاهایی که نیاز دارید رو ازقالب قدیمی به قالب جدید انتقال داده همان کپی و پیست 3 - بررسی کنید اون قسمت هایی که کپی کردید ، از چه اطلاعات css قالب نیاز دارد 4 - تمامی دایو و کلاس دایو هایی که در قالب قدیمی موجود و نیاز است برای اون قسمت هایی که کپی کرده ایید،به قالب جدید انتقال دهید بک آپ فراموش نشود موفق باشدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin21 8 ارسال شده در دی 93 وقت بخیر دوست عزیز برای این کار طبیعتا شما باید حداقل اطلاعاتی در مورد مباحث Html , css , php داشته باشید که مطالبی به صورت خلاصه پایین میگم رو متوجه و انجام دهید 1 - فایل های index.php قالب ها را بایک ویرایشگر باز کرده 2 - فضاهایی که نیاز دارید رو ازقالب قدیمی به قالب جدید انتقال داده همان کپی و پیست 3 - بررسی کنید اون قسمت هایی که کپی کردید ، از چه اطلاعات css قالب نیاز دارد 4 - تمامی دایو و کلاس دایو هایی که در قالب قدیمی موجود و نیاز است برای اون قسمت هایی که کپی کرده ایید،به قالب جدید انتقال دهید بک آپ فراموش نشود موفق باشد با سلام ممنون از راهنمایی شما ولی امکان داره من دو تا قالب رو برای شما ارسال کنم و جابجایی این دو انجام بدید من خودم index را کپی پیشت کردم ولی درست کار نمیک رد البته فرک کنم بر میگرده به همون ccs که شما فرمودید البته اگر بسشتر راهنمایی کنید شاید خودم بتونم انجام بدم برای مپال میشه یک نمونه عملی مثال بزنید همون منوی قالب باشه بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر