soheil 0 ارسال شده در آذر 93 سلام . وقتی کاربرا می خوان از قسمت ویرایش مشخصات ، مشخصات خودشون را تغییر بدن با ارور زیر مواجه میشن مشکل از کجاست: jos-Error: ع©ط§ظ…ظ¾ظˆظ†ظ†طھ ظ¾غŒط¯ط§ ظ†ط´ط¯JSite -> dispatch() @ /home/*********/public_html/index.php:42JComponentHelper :: renderComponent() @ /home/**********/public_html/includes/application.php:194JError :: raiseError() @ /home/*************/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php:302JError :: raise() @ /home/***********hadi/public_html/libraries/joomla/error/error.php:251 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام با توجه به مسیر تاپیک و نوع خطا ، احتمالا از افزونه ای استفاده کردید که با نسخه جوملاتون سازگاری نداره موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheil 0 ارسال شده در آذر 93 مهندس جان من همه کامپوننت ها را چک کردم. هیچ کدومشون مشکلی نداشتن . کامپوننت هام اخرین ورژن k2 هست جی دانلوده جی کامنته نظری سنجی اس پوله فقط همین ها را دارم رو سیستم . که همشون هم اخرین ورژن هستن قالب را هم که عوض میکنم 404 میده -------------------------------------------------------------------------------------------------------- متوجه مشکل شدم. تو قسمت پیکربندی کامپوننت k2 صفحه ای که باید بعد از ویرایش مشخصات واردش می شد مشکل داشت که درسش کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر