salimy 45 ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان می خوام تعدادی از جدول ها رو از دیتابیس قبلیم کپی کنم رو دیتابیس جدیدم کسی می تونه یه راهنمایی کنه ؟ فقط اگه امکان داره خیلی در حد حرفه ای ها نباشه ؟ سپاسگزارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما با اینکه کلی آموزش هست ولی باز هم بنده توضیح مختصری می دهم. ابتدا از جداول قبلی export بگیرید وارد پایگاه داده مورد نظر که شوید منوی export را بزنید. جدول های مورد نیاز را انتخاب و فایل را دانلود کنید یک فایل sql است حال فایل sql داخل نوت پد را باز کنید منوی edit را بزنید و گزینه find and replace را بزنید پیشوند 5 کارکتری را جستجو و با #__ جایگزین کنید پیشوندی که باید جستجو کنید چیزی شبیه به این است : sgvtd_ که با #__ جایگزین می شود. دقت کنید بنده مثال زدم سپس وارد پایگاه داده جدید شوید و منوی import را بزنید. فایل ادیت شده را بارگزاری کنید یادتان باشد فایل های هم نام قبلی را در دیتابیس جدید پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 93 حجمش خیلی زیاده فقط می خوام چندتا از جدول ها را کپی کنم ، از یک دیتابیس به دیتابیس دیگه . یعنی چنین امکانی نداره ؟ مثلا جداول کی دو رو کپی کنم تو جدول دیتابیس دیگم . --------------------------------------------------------------------------------------------------------- با کلی تلاش راهش و پیدا کردم ... ممنون جناب میری که مثل همیشه کمکم کردی .... دوستان اگه کسی در این مورد داشت اعلام کنه شفاف بگم چکار کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آذر 93 خب شما وارد phpmyadmin که بشید و به دیتابیس مربوطه برید هرکدوم از جداول رو که میخواهید تیک بزنید و به روش آقای میری عمل کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر