rahomah 2 ارسال شده در آذر 93 با عرض سلام خدمت اساتید محترم بنده دو تا مشکل در سایت خودم دارم کمکم کنید خواهشا تو صفحه نخست www.kianchoob.com کاتالوگ آلاچیق نوشته (عکسش ضمیمه شده) اونجا سه تا تصویر داره روبروش که زیر این متن ها نوشته شده /// آلاچیق با سقف منحنی /// آلاچیق شش ضعلی //// آلاچیق شش ضلعی نیمه باز میخام اون فاصله ایی که زیر این تصاویر ایجاد شده کم بشه مشکل دیگه ام هم اینه صفحه اول همسو با محیط زیست اون عکسه بزرگ بشه فایل پیوست رو نگاه کنید حتما متوجه خواهید شد ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در آذر 93 سلام توی تنظیمات قالب فک کنم بشه فاصله زیر عکسها رو کم کرد الا 600 پیکسل باید بشه 390 پیکسل اما دقیقا نمیدونم کجا باید برید چون با این قالب تا حالا کار نکردم برای عکس هم الا سایزش 60 در 60 هست شاید اون هم در مدیریت قالب بشه تنظیم کرد در صورت تمایل یوزر و پس رو بفرستید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahomah 2 ارسال شده در آذر 93 کسی نیست مشکل منو حل کنه خواهشا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) سلام براي كم كردن فاصله بايد دوتا فايل رو اديت كنيد. يكبار بايد دايو خود نوشته رو كوچيك كنيد كه العان حدود 300 پيكسل هستش و يكبار هم بايد دايو اصلي كه العان 600 پيكسل هست رو كم كنيد. فايلي هم كه بايد اديت بشه بصورتي نوشته شده كه تمامي كدهاي CSS رو در يك خط نوشته كه ميشه گفت كه همين كدها حدود 800 خط هستش كه تو يك خط نوشته شده است و اگر هم كسي كدش رو پيدا كنه و به شما بگه هم باز شايد نتونيد پيداش كنيد. نظر من اينه كه بهتره زير اسم آلاچيق ها چند تا از ويژگي هاشو بنويسي اون قسمت هم پر ميشه بهتر هم هست كه صفحه اول سايت كمي با مطلب پر بشه و همش نشه عكس و تيتر. در مورد عكس گرد كوچك هم تا جايي كه من متوجه شدم همين داستان وجود داره يك بار به خود باكس اسلايدر ارتفاء داده شده يكبار به مطلبش يك بار به خود باكس عكس يكبار هم به خود عكس كه بايد بصورت مرتب همه رو اديت كرد. فكر كنم از قالب ديگه استفاده كني راحت تر باشي يا اينكه از اسلاير ديگري تو همون موقعيت استفاده كن. موفق باشيد ویرایش شده آذر 93 توسط فرهاد سليماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر