salimy 45 ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان جدیدا سایتم و لوکل انتقال دادم اما با مشکل زیر روبه رو شدم این جدول پاک هم کردم اما مشکل حل نشد . بی زحمت یه کمکی بفرمائید. eeoy8_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `eeoy8_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('27c0afd065675f922052fa758903b465', 0, '1418915884') نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام این جدول رو که نباید حذف (Drop) میکردید . میتونید از دیتابیس یک جوملا دیگه این جدول رو بردارید این جدول رو در صورت لزوم میتونید Empty کنید یعنی خالی کنید نه حذف ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 93 منظورم همون Empty که گفتم پاکش کردم اما درست نشد -------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان کسی راه حلی پیدا نکرد . بد جوری منتظرم .. متاسفانه هر چی سرچ کردم جایی برای رفع این مشکل پیدا نشد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام شما قبل از اینکه بک آپ بگیرید ایتدا جدول session را empty کنید سپس بک آپ بگیرید و به لوکال منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر