mansour92 1 ارسال شده در آذر 93 باسلام خدمت دوستان واساتیدگرامیمن 3تا عکس دارم تو اسلایدشو که وقتی میخوامروی بعدی(next) کلیک میکنم، کل اسلایدشو غیب میشه،نه تنها این اسلایدشو، بلکه یکی دوتا اسلاید شوی مورداستفادهدیگه هم داخل وبسایتم همین مشکل رو دارن و باید دوباره سایتم روروی لوکال مجددا بالابیارم تا اسلایدشو نمایان بشهلطفاراهنمایی کنید، باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام این مشکل اغلب مربوط به تداخل جی کوئری میباشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansour92 1 ارسال شده در آذر 93 ببخشید من باید چطور این مشکل رو حل کنم؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- اگه مشکل از تداخل جی کوری هست، باید چطور مشکل رو حل کنم، لطفا دوستان و اساتید محترم راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام باید افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال و تست کنید تا مشخص شود با کدوم افزونه تداخل دارید ممکنه با قالب هم تداخل داشته باشید بنابراین با قالب دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : mansour92 و personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) اگر تداخل جی کوئری داشته باسید ، میتوانید از پلاگین رفع خطای جی کوئری استفاده نمایید . پلاگین plg_system_jqueryeasy را دانلود - نصب و فعال کنید ، این افزونه برای رفع تداخل Jquery است ، احتمالا مشکلتان برطرف خواهد شد ! قبل از نصب بکاپ از جوملا فراموش نشود . ویرایش شده آذر 93 توسط personable 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر