astanedoost 5 ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان من یک بسته نصبی و قالب خارجی رو گرفتم؛ حالا بسته فارسی ساز جوملا رو نصب کردم، بخش مدیریت مشکلی نداره و پس از انتخاب زبان فارسی، فارسی میشه منتها وقتی بخش سایت رو زبان فارسی انتخاب می کنم، خطای 404 (در صفحه اصلی) میده. (توی url خطای 1054) هستش؛ چه باید بکنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 93 سلام قالبی که گرفتی فارسی سازی شده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در آذر 93 سلام قالبی که گرفتی فارسی سازی شده بود ؟؟؟؟ خیر فارسی سازی نیست؛ www.sepanjgroup.com/carpet -------------------------------------------------------------------------------------------------------- آقا موضوع عوض شد؛ یعنی فعلا حل شد؛ نمی دونم چطوری ولی خودش کمی درست شد؛ یعنی از اون حالت خارج شد منتها منوها و ماژول هایی که توی زبان انگلیسی و البته زبان عربی هست توی منوی اصلی نیست. یعنی الان فقط مطالب ویژه رو نشون میده و چندتا منو و بس! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 93 سلام خب یا باید خودد فارسی سازی کنی یا بدی فارسی کنند یا قالب فارسی سازی شده استفاده کنی 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر