mortaza_max 57 ارسال شده در آذر 93 با سلام و خسته نباشید بنده دنبال ماژولی هستم که با کامپوننت K2 سازگار باشه. ماژول لاگین خود کامپوننت K2 ظاهر جالبی نداره. دنبال ماژولی هستم که بصورت دکمه باشه که با کلیک بصورت کشویی یا پاپ آپ باز کنه. وقتی از ماژولهای دیگه استفاده میکنم قسمت ارسال مطلب توسط کاربر و نظرات مطالب ارسال شده کاربر نمایش داده نمیشه و فقط با ماژول خودش نمایش داده میشه. اگه ماژولی سراغ دارین معرفی کنین. منکه نتونستم پیدا کنم!!ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مازیار اسفندیاری 5 ارسال شده در آذر 93 با سلام و خسته نباشید بنده دنبال ماژولی هستم که با کامپوننت K2 سازگار باشه. ماژول لاگین خود کامپوننت K2 ظاهر جالبی نداره. دنبال ماژولی هستم که بصورت دکمه باشه که با کلیک بصورت کشویی یا پاپ آپ باز کنه. وقتی از ماژولهای دیگه استفاده میکنم قسمت ارسال مطلب توسط کاربر و نظرات مطالب ارسال شده کاربر نمایش داده نمیشه و فقط با ماژول خودش نمایش داده میشه. اگه ماژولی سراغ دارین معرفی کنین. منکه نتونستم پیدا کنم!!ممنون با سلام. این نیازتون رو برآورده میکنه؟ http://www.rmjoomla.ir/module/bt-login-register-joomla2-5-joomla3 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) ممنون بابت معرفی. اما بنده همچین ماژولایی رو امتحان کردم جواب نمیده. وقتی با خود ماژول کی 2 لاگین میشم یه منویی مخصوص کی 2 داره که اونارو میاره که شامل : افزودن مطلب جدید - نظرات مطالب من - صفحه من میباشد. ولی تو این یکی ماژولها همچین نمیشه. میشه همین ماژول لاگین کی 2 رو تو زیر مجموعه منو قرار بدم؟ یعنی یک منو بسازم به نام کاربران و وقتی روش کلیک شد تو زیر مجموعه کشوییش نشون بده. مگا منو هم دارم فقط بلد نیستم!!! ویرایش شده آذر 93 توسط mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مازیار اسفندیاری 5 ارسال شده در آذر 93 درود تو همین ماژول ورود تو بخش تنظیماتش میتونین تنظیم کنید که بعد ورود به چه ماژولی بره یا اینکه چه صفحه ای. ولی در کل این آموزش جومینا هم جالبه فکر کنم کارتونو راه بندازه http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/public-joomla-learning/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%D9%BE-%D8%A2%D9%BE-%D8%AD%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D9%86%D9%88-%D9%87%D8%A7.html 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر