f_karimian 2 ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان من یه قالب خریداری کردم.الان صفحه خیلی طولانی شده و میخوام با کلیک روی منو بره روی همون موقعیت ماژول اینکه چطور بره رو انجام دادم فقط حالت پرش داره میخوام اسکرول داشته باشه مثل قالب زیر http://www.htmgarcia.com/themes/simplekey/ لطفا راهنماییم کنید.احتیاج به کد جی کوئری داره اما نمیدونم چطوری باید براش بنویسم ممنونم اگر کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 93 علیک سلام وقت بخیر دوست عزیز این کدی که شما می خواهید به صورت زیر است اما نیاز به یک تغییر برای شما است که توضیح را برای شما میدهم در کد زیر قسمتی هست به نام #IDShoma که فکر کنم چهار یا پنج تا باشه شما طبیعتا برای دکمه ایی که این حرکت رو میکنه یک دایوی نوشته اید که نام آن دایو را به جای IDshoma جای گذاری کنید امیدوارم متوجه شده باشید و بدردتون بخوره <script type="text/javascript"> jQuery(document).ready(function(){ // hide #back-top first jQuery("#IDShoma").hide(); // fade in #back-top jQuery(function () { jQuery(window).scroll(function () { if (jQuery(this).scrollTop() > 100) { jQuery('#IDShoma').fadeIn(); } else { jQuery('#IDShoma').fadeOut(); } }); // scroll body to 0px on click jQuery('#IDShoma a').click(function () { jQuery('body,html').animate({ scrollTop: 0 }, 800); return false; }); }); }); </script> 1 واکنش ها : f_karimian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
f_karimian 2 ارسال شده در آذر 93 سلام از پاسختون ممنونم اما من میخوام برای منوها این امکان باشه ینی مثلا روی تماس با ما که کلیک کنم اسکرول بشه به پایین صفحه (در کل توی موقعیت ماژول تماس با ما) در حالت عادی پرش میکنه من میخوام مثه قالب های تک صفحه ای عمل کنهاین کد رو هم که برای یکی از آی دی های موقعیت ها می نویسم دیگه کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر