mk21 56 ارسال شده در آذر 93 با سلام و خسته نباشیدچند ساغتیه متوجه شدم عضویت سایتم مشکلی دارهمن از کامپونت کی 2 استفاده میکنمدر صفحه عضویت سایت وقتی تمامی موارد خواسته شده را وارد میکنم برای ایجاد کاربر جدید و ثبت رو میزنمصفحه وارد برگ نخست شده و کاربری هم ثبت نمی شودمشکله دیگه هم انه که وقتی خودم در سایت یا هر کاربره دیگه ای که وارد سایت میشه و دکمه خروج رو میزنه صفحه رفرش میشه و خارج نمیشهدوستان به کمکتون نیازمندمممنونبرگ عضویت سایتم--------------------------------------------------------------------------------------------------------دوست لطفا کمک کنید، به راهنمایی هاتون نیازمندم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام لطفا صبور باشید و اسپم نکنید ! تنظیمات سئو رو غیرفعال کنید ، ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) با سلام لطفا صبور باشید و اسپم نکنید ! تنظیمات سئو رو غیرفعال کنید ، ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق با سلام من از کامپونت سئوی acesef که در جومینا به تازگی منتشر شده استفاده میکنم حتما باید اینو غیر فعال کنم؟ اگه با این کار درست شد باید قید acesef رو بزنم؟؟ یا راه دیگه ای هم هست؟ با تشکر ------------------- متاسفانه acesef رو هم دیسابلش کردم و نشد!!!!!!!!!!!!!!! ویرایش شده آذر 93 توسط mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام با ماژول لاگین و ثبت نام پیشفرض خود جوملا هم همین مشکل رو دارید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آذر 93 با سلام با ماژول لاگین و ثبت نام پیشفرض خود جوملا هم همین مشکل رو دارید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق خیر چنین مشکلی با اونا ندارم آخه با همینا هم مشکلی نداشتم تا اینکه یهو خود به خود اینجوری شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام کش رو غیرفعال کنید اگر بازم مشکل برطرف نشد K2 رو به آخرین نسخه بروزرسانی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آذر 93 با سلام کش رو غیرفعال کنید اگر بازم مشکل برطرف نشد K2 رو به آخرین نسخه بروزرسانی کنید موفق و پیروز باشید یا حق متاسفانه با انجام این کار هم درست نشد، مجبور شدم از ثبت نام خودجوملا استفاده کنم، دوستان اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر