saeed_k23 0 ارسال شده در آذر 93 سایتم معلق شده و نوشته به علت ارسال ایمیل انبوه. هاست هم هنوز جواب نداده. چه جوری می تونم درستش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما نمی توانید درستش کنید امروز تعطیل رسمی است و نمی توان انتظار داشت هاستینگ پاسخ دهند باید تا فردا صبور باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در آذر 93 سایتم معلق شده و نوشته به علت ارسال ایمیل انبوه. هاست هم هنوز جواب نداده. چه جوری می تونم درستش کنم؟ ارسال ایمیل انبوه در تمامی سرورها ممنوع می باشد در هر سروری در هر ساعت تعداد مشخصی ایمیل می توانید ارسال کنید(برای خبرنامه سایت و ...)که باید تعداد مجاز را از مدیریت سرور بپرسید. اگر بیشتر از آن ارسال نمایید معمولا بدون اطلاع شما سایت را مسدود می کنند.الان هم مشکلتان فقط به دست مدیریت سرور حل می شود و لاغیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در آذر 93 ارسال ایمیل انبوه در تمامی سرورها ممنوع می باشد در هر سروری در هر ساعت تعداد مشخصی ایمیل می توانید ارسال کنید(برای خبرنامه سایت و ...)که باید تعداد مجاز را از مدیریت سرور بپرسید. اگر بیشتر از آن ارسال نمایید معمولا بدون اطلاع شما سایت را مسدود می کنند.الان هم مشکلتان فقط به دست مدیریت سرور حل می شود و لاغیر من فقط یک ایمیل ارسال کردم!! فکر نمی کنم 1 ایمیل ممنوع باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر