akameli 2 ارسال شده در آذر 93 با عرض سلام بنده هنگام ثبت نام با این خطا روبرو میشم مشکل از کجا میتونه باشه؟ (کلماتی که تایپ کرده اید با هم مطابقت ندارند. لطفا دوباره امتحان کنید.) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما در کلمه عبور باید اینگونه باشد درسته ؟ از کی متوجه این مشکل شدید ؟ چه تغییراتی داده اید ؟ 1 واکنش ها : akameli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akameli 2 ارسال شده در آذر 93 نمیدونم مشکل از کجاست تازه قالب رو نصب کردم امروز اومدم تست کنم ثبت نامش رو این خطارو داد-----------------------------------------------------------------------------من حتی رمز عبور رو هم 123456 گذاشتم بازم خطا داد همشو انگلیسی پر کردم بازم همین خطارو داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درودبر شما لطفا صوبر باشید اگر کسی بخواهد و بداند جواب شما را می دهد ماژول های دیگری برای لاگین تست کنید و نتیجه را اعلام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akameli 2 ارسال شده در آذر 93 درودبر شما لطفا صوبر باشید اگر کسی بخواهد و بداند جواب شما را می دهد ماژول های دیگری برای لاگین تست کنید و نتیجه را اعلام کنید مشکل از افزونه k2 بود حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر