skmr 4 ارسال شده در آذر 93 با سلام و خسته نباشيد. در بخش مديريت چند تا افزونه از قبل نصب كرده ام (ولي ناقص نصب شده اند) هر چقدر تلاش كردم (حتي از طريق تنظيمات داخل هاست) آنها را پاك كنم، متاسفانه نشد كه نشد كه نشد................ اين افزونه ها عبارتند از: بسته Payamak بسته Persian Language Pack پلاگين jw_allvideos ماژول حديث بسته en-GB براي پاك كردن آنها بايد چه كار كنم؟ منتظر پاسخ خوبتان هستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آذر 93 سربرگ افزونه - افزونه ها - مدیریت تیک هر افزونه رو میخواهید بزنید و از حالت نصب خارج کنید. 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در آذر 93 اين كار را بارها انجام داده ام ولي افزونه ها پاك نشده اند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 در دیتابیس اینکار را انجام دهید. "توجه" در هنگام کار با دیتابیس بکاپ فراموش نشود."توجه" 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در آذر 93 ظاهرا به بخش اول متن نامه درخواستي من توجه نكرده ايد كه در آنجا اعلان كردم: "هر چقدر تلاش كردم (حتي از طريق تنظيمات داخل هاست) آنها را پاك كنم، متاسفانه نشد" ظاهرا براي رفع اين مشكل نبايد به اينجا مي آمدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 دوست عزیز اشتباهات توسط هر کسی ممکن است رخ دهد من از شما پوزش می طلبم. در صورت امکان دسترسی بدید شاید بتونم حلش کنم. 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در آذر 93 تواضع شما نشانه بزرگواري شماست، بنده هم قصد اهانت و يا تخريب نداشتم، اگر زيادروي كردم مرا ببخشيد، اجازه دهيد مشكل را با ديگر دوستان مطرح نمايم ، درصورت امكان به رايانامه شخصي شما تماس خواهم گرفت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) در پایگاه داده در جدول Extention تمام افزونه های مورد نظر را حذف کرده اید؟ برای کامپوننت ها و پلاگین ها در جدول Extention است و برای ماژول ها در جدول Modules در ضمن از جدول Menu ریکورد های مربوط به افزونه های یاد شده را حذف نمایید. در مورد ایمیل نیز متاسفانه آیدی یاهوی من پسوردش گم شده با ایمیل زیر تماس بگیرید: ghasemi.mandegar@gmail.com ویرایش شده آذر 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر