poyabahram 0 ارسال شده در آذر 93 ارور404بعد از نصب جوملا در لوکال با سلام یه قالبیو که خارجی هم هست روی زمپ1.8.2نصب کردم تمام مراحلش با موفقیت رفت جلو و به پنل مدیریت وارد شدم فارسی هم شد ولی سایت با ارور 404خود قالب مواجه میشه تمام کارایی که میشد و تو نت بود امتحان کردم اگه راه حلی دارین لطفا بفرمایین ورژن جوملامم 3هستش فارسی هم ساپورت میکنه البته وقتی زبان سایتو انگلیسی میکنم وارد سایتم میشه بدون مشکل ولی فارسی که میکنم دوباره ارور میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام سایت رو دو زبانه کردید ؟ از افزونه های سئو استفاده میکنید ؟ با قالب دیگری هم همین مشکل رو دارید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در آذر 93 با سلام سایت رو دو زبانه کردید ؟ از افزونه های سئو استفاده میکنید ؟ با قالب دیگری هم همین مشکل رو دارید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق سایت 3زبانه اس افزونه سیو استفاده نشده فقط برای این قالب به مشکل برخوردم لطفا دقیق بفرمایین چه کاری انجام بدم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام اینطور که فرمودید پس مشکل از قالبه . البته میتونه مشکل از نرم افزار لوکالتون هم باشه ، بنابراین یکبار هم جهت اطمینان روی هاست تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر