mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 با سلام دوستان عزیز آموزش زیر در یک سایت بود ------------------------------------------------- در اين آموزش مي خواهيم توضيح دهيم كه چگونه چند فيلد محاسبات ساده در RSForm!Pro ايجاد كنيم و نتيجه ي آنرا در پيام تشكر نمايش دهيم . ابتدا يك فرم با نام Calculation ايجاد كنيد .بايد 4 كامپوننت با تنظيمات زير را به آن اضافه كنيد : نوع فیلد : جعبه متن نام فیلد: field1 عنوان فیلد : فیلد1 نوع اعتبارسنجی : عددی نوع فیلد : جعبه متن نام فیلد: field2 عنوان فیلد : فیلد2 نوع اعتبارسنجی : عددی نوع فیلد : مخفی نام فیلد: total نوع فیلد : دکمه ارسال نام فیلد:calculate عنوان فیلد : انجام محاسبه خصوصیات اضافی : onclick="document.getElementById('total').value = parseInt(document.getElementById('Field1').value) + parseInt(document.getElementById('Field2').value);" در زبانه ي" تشكر" پيام تشكر را ويرايش كنيد . نتيجه ي محاسبات {total:value} خواهد بود . توجه : فيلد نام ، حساس به حروف كوچك و بزرگ است . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- من زبانه تشکر نمی دونم کجاست از دوستان اگر کسی می تونه کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما وقتی وارد ویرایش یک فرم می شود دو تب می بینید که تب سمت راست را کلیک کنید.فکر کنم اسمش ویژگی باشد بخش اطلاعات فرم » ویرایش پیغام تشکر 2 واکنش ها : mohsen kian و AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudtorkian 4 ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان من دنبال آخرین نسخه RSFORM فارسی هستم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید دوست عزیز ، مطابق قوانین میبایست سوال جدید را در تاپیک جدید مطرح کنید ! به هر حال ، الحاق درخواستیتون تجاریست و میتونید از لینک زیر خریداری کنید http://www.joominamarket.com/joomla-componenets/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84/122-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-rsform-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%AC%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C.html موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر