mostafagh 0 ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان من با کش این جوملا واقعا مشکل داشتم دارم , کش چیزه خوبیه اما این همه چیز رو کش میکنه!!! مثلا من قالب سایتم چند حالت داره,وقتی کش رو فعال میکنم گیر میکنه رو همون حالت اول و اینکه من 2تا قالب دارم یکی واسه موبایل یکی واسه دسکتاپ وقتی به بکیشون میرم تا کش سایت از مدیریت جوملا پاک نکنم نمیشه به اون قالب رجوع کرد کلا رو همه چیز گیر میشه همه چیز رو کپی میزنه دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن چه جور باید از بعضی از این موارد رواز کش خارج کرد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام میتونید مدت زمان کش شدن رو کاهش بدید یا اینکه تو تنظیمات قالبتون بررسی کنید ببینید تنظیمی برای کش کردن داره یا نه بعد میتونید غیرفعالش کنید یا ... یا اینکه کلا" کش جوملا رو غیرفعال کنید که یه قسمتیش تو تنظیمات کلی هست و دیگری هم پلاگین سیستمی کش موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : رضاقاسمی و mostafagh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر