ali_85 1 ارسال شده در آذر 93 با سلام خیلی از سایت ها صفحات مخصوصی به نام ویکی دارند مثلا به جز سایت خودشون یک صفحاتی با این ادرس دارند domain/wiki کسی می دونه چطور میشخ برای سایت های جوملایی هم صفحات ویکی ساخت و یا اصلا کلا باید از یک سیستم مجزی استفاده کرد اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره خواهش می کنم راهنمایی کنه نمونه سایت البته سایت جوملایی نیست و انجمن هست http://www.applyabroad.org/forum/ صفحه ویکی همین سایت http://www.applyabroad.org/wiki/index.php/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 مدیا ویکی 1 واکنش ها : ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در آذر 93 مدیا ویکی تو سرچ هام به مدیا ویکی رسیدم ولی هیچ اموزش فارسی ازش در اینترنت نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 کاری نداره اتفاقا نصبش هم به چند زبانه میتونی هنگام نصب زبان فارسی رو دانلود کنی 1 واکنش ها : ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در آذر 93 کاری نداره اتفاقا نصبش هم به چند زبانه میتونی هنگام نصب زبان فارسی رو دانلود کنی از کجا باید زبان فارسی را دانلود کنم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 یادمه توی مراحل نصب یه قسمتی به نام language یا همچین چیزی داشت. 1 واکنش ها : ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در آذر 93 یادمه توی مراحل نصب یه قسمتی به نام language یا همچین چیزی داشت. تو چه مسیری باید mediawiki-1.24.0 را اپلود و نصب کنم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 یه پوشه به اسم wiki نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در آذر 93 همین کار را کردم دوست عزیز ولی با این ارور مواجه شدم و دلیلش را هم نمی دونم چیه اول تو یک پوشه بنام wiki اپلود کردم و اکسترکت کردم و ادرس سایت را با /wiki زدم که عکس پایین امد سپس روی set up the wiki کلیک که می کنم ارور زیر می اید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 اسکریپتی که دانلود کردید کامل نیست از پرشین اسکریپت دانلود کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در آذر 93 خب موفق شدم به مراحل نصب برسم حالا آیا برای ویکی سایت دیتابیس جداگانه ای بسازم یا از همان دیتابیس سایت اصلی استفاده کنم؟؟؟؟؟؟ موقع نصب یک سری هشدار هم می دهد ولی می شود نصب کرد این هشدار ها چی هستند؟؟؟ بررسیهای محیطیبرای فهمیدن اینکه این محیط برای نصب مدیاویکی مناسب است، اکنون بررسیهای اساسی انجام خواهدشد. اگر به دنبال پشتیبانی در چگونگی تکمیل نصب هستید،به یاد داشته باشید این اطلاعات را بگنجانید.پیاچپی 5.3.29 نصب شدهاست.هشدار: PHP's safe mode فعال است.ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی شود، مخصوصاً اگر از ارسال پرونده استفاده شود و math پشتیبانی شود.هشدار: APC,XCache یا WinCache را نتوانست پیدا کند.ذخیره شی فعال نیست.جیانیو دیف۳ پیدا نشد.Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in/home4/sportway/public_html/wiki/includes/GlobalFunctions.php on line 2484گرافیکهای جیدی ساخته شده در کتابخانه پیدا شد.اگر ارسالها را فعال کنید تصویر کوچک فعال خواهدشد.کنترل نسخهٔ نرمافزار گیت پیدا نشد.از اسم سرور "http://sportway.ir" استفاده کنید.از اسم سرور "http://sportway.ir/wiki" استفاده کنید.Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in /home4/sportway/public_html/wiki/includes/installer/Installer.php on line 1011هشدار: فهرست پیشفرض ارسالهای /home4/sportway/public_html/wiki/images/ شما برای اجرای متون دلخواه آسیبپذیر است.اگرچه مدیاویکی همهٔ پوشههای ارسال شده را برای خطرات امنیتی بررسی میکند، پیش از فعالسازی ارسالها، بسیار به close this security vulnerability توصیه شدهاست.برای یونیکد عادی از intl PECL extension استفاده کنید.هشدار: نسخهٔ نصب شدهٔ پوشهٔ یونیکد عادی از ورژن قدیمیتر کتابخانه the ICU project's استفاده میکند.اگر کلاً علاقهمند به استفاده از یونیکد هستید باید upgrade.سوهُسین نصب شدهاست و پارامتر جت length را به 512 بایت محدود میکند.قسمت بارکنندهٔ منبع مدیاویکی پیرامون این محدوده کار خواهدکرد، اما عملکرد آن را پایین میآورد. اگر به هیچ وجه ممکن نیست، باید suhosin.get.max_value_length را به ۱۰۲۴ یا بالاتر در php.ini تنظیم کنید، و $wgResourceLoaderMaxQueryLength را به مقدار مشابه در LocalSettings.php تنظیم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در آذر 93 دیتابیس جدید و یوزر جدید ساختم وموقع وارد کردن اطلاعات دیتابیس به چنین اروری برخورد می کنم هر کاری می کنم نمی تونم از این مرحله رد بشم نقل قول:DB connection error: Access denied for user 'sportway_wiki22'@'farvardin.mylittledatacenter.com' (using password: YES) (5.9.16.47). میزبان، نام کاربری و گذرواژه را بررسی کنید و دوباره امتحان کنید. یک سوال دیگر میزبان پایگاه داده را باید ای پی که وارد سی پنل میشم را وارد کنم یا نام ادرس دامین را ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 ببخشید من یه مدت نبودم در صورت امکان دسترسی بدید براتون نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر