asadpur 22 ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان من از افزونه سی بی استفاده می کنم مشکلم در نمایش دادن بعضی اطلاعاته . مثل این عکس البته همینای که با علامت؟؟؟؟ نماش داده میشه تو مدیریتش هم همینجوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 به phpmyadmin برید و تمام column ها جداول مربوط به cb رو روی utf8_persian_ci قرار بدید. موفق باشید. 1 واکنش ها : asadpur نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در آذر 93 جداول مربوطش رو چطور میشه پیدا کرد. هر کاری کردم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 درحال حاظر اسم جداول خاطرم نیست در صورت امکان دسترسی بدید تا براتون درست کنم اسم جدوال رو هم عرض کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 کدوم پایگاه داده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در آذر 93 toterakm_min2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) اسم جداول: #_comprofiler #_comprofiler_fields #_comprofiler_field_values #_comprofiler_lists #_comprofiler_members #_comprofiler_plugin #_comprofiler_sessions #_comprofiler_tabs #_comprofiler_userreports #_comprofiler_views ویرایش شده آذر 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : asadpur نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 دوباره اسامی رو بدید درست میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر