farshadmahfa 1 ارسال شده در آذر 93 با سلام یه مشکلی با کیوننا پیدا کردم اینکه وقتی منو بهش اختصاص میدم با کلیک روی اون در صفحه اصلی سایتم باز میشه میخوام برای خودش صفحه جداگانه داشته باشه و در صفحه جدیدی انجمن رو نشون بده مثل همین انجمن مثلا در مسیر mydomain.ir/forum میشه کمکم کنید خیلی جستجو کردم ولی به جواب نرسیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 نام مستعار منو شو Forum بدید. 1 واکنش ها : farshadmahfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام منو رو پیشفرض نکنید . در صورت تمایل میتونید ماژولهاتون رو هم به این منو تخصیص ندید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : farshadmahfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshadmahfa 1 ارسال شده در آذر 93 با سلام منو رو پیشفرض نکنید . در صورت تمایل میتونید ماژولهاتون رو هم به این منو تخصیص ندید موفق و پیروز باشید یا حق امکانش نیست که کلا در یک صفحه دیگه باز بشه؟و اصلا در سایت اصلی باز نشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام اگه اون مواردی رو که خدمتتون عرض کردم انجام بدید تقریبا همونی میشه که میخواهید حالا برای اینکه تو ظاهر صفحه اصلی باز نشه یه کار دیگه هم که میتونید انجام بدید اینه که میشه از یه قالب دیگری فقط برای این منوتون استفاده کنید و قالب رو مطابق خواست خودتون ویرایش کنید یعنی اون قالب فعلیتون باشه و از قالب دوم برای انجمنتون استفاده کنید . یه قالب خیلی ساده و بدون موقعیت که بتونید از تمام عرضش استفاده کنید یا حداقل یک موقعیت برای نمایش منو داشته باشه آخرین راه حل هم اینه که یک پوشه تو روت هاستتون ایجاد کنید و اسمش رو بزارید forum و یک جوملا داخلش نصب کنید با یک قالب متمایز . کارتون رو راه میندازه هم به لحاظ آدرس و هم به لحاظ نما ولی در کل به دردسرش نمی ارزه چون مدیریت یک سایت به مراتب خیلی راحتتر از مدیریت دو تا سایت هست موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : farshadmahfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshadmahfa 1 ارسال شده در آذر 93 با سلام اگه اون مواردی رو که خدمتتون عرض کردم انجام بدید تقریبا همونی میشه که میخواهید حالا برای اینکه تو ظاهر صفحه اصلی باز نشه یه کار دیگه هم که میتونید انجام بدید اینه که میشه از یه قالب دیگری فقط برای این منوتون استفاده کنید و قالب رو مطابق خواست خودتون ویرایش کنید یعنی اون قالب فعلیتون باشه و از قالب دوم برای انجمنتون استفاده کنید . یه قالب خیلی ساده و بدون موقعیت که بتونید از تمام عرضش استفاده کنید یا حداقل یک موقعیت برای نمایش منو داشته باشه آخرین راه حل هم اینه که یک پوشه تو روت هاستتون ایجاد کنید و اسمش رو بزارید forum و یک جوملا داخلش نصب کنید با یک قالب متمایز . کارتون رو راه میندازه هم به لحاظ آدرس و هم به لحاظ نما ولی در کل به دردسرش نمی ارزه چون مدیریت یک سایت به مراتب خیلی راحتتر از مدیریت دو تا سایت هست موفق و پیروز باشید یا حق ممنون از پاسخ شما فک کنم روش اول که گفتید بهتر باشه اموزشی در این زمینه هست که قالب جدیدی به صفحه ای اختصاص داده بشه؟ یا اینکه خودتون بهم بگید چیکار کنم مکمنون میشم از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام برای استفاده از قالب دوم کافیه برید به مدیریت قالب و در ستون استایل روی نام قالبی که میخواهید ازش بعنوان قالب دوم استفاده کنید کلیک کنید و در بخش تخصیص به منو ، منوی مربوط به انجمنتون رو تیک بزنید و تغییرات رو ذخیره کنید و تمام حالا اگه به مدیریت قالب برگردید میبینید که یک تیک در ستون ارسال شده جلوی قالبتون دیده میشه و نشون میده که از این قالب برای یک یا چند منو استفاده شده موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : farshadmahfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر