ehsan1 17 ارسال شده در آذر 93 سلام خیلی سرچ کردم ولی به نتیجه مناسب نرسیدم یا ماژول مشکل داشت یا با ورژن جوملا یا php سازگار نبود اگر دوستان پلاگینی جهت نمایش ماژول ها در محتوارو دارند ممنون میشم لینکشو برام قرار بدید برای جوملا 2.5 نسخه php 5.2.X مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 93 وقت بخیر بنده از این استفاده کردم مشکلی ندارد http://extensions.joomla.org/extensions/core-enhancements/coding-a-scripts-integration/embed-a-include/6958 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در آذر 93 سلام خیلی سرچ کردم ولی به نتیجه مناسب نرسیدم یا ماژول مشکل داشت یا با ورژن جوملا یا php سازگار نبود اگر دوستان پلاگینی جهت نمایش ماژول ها در محتوارو دارند ممنون میشم لینکشو برام قرار بدید برای جوملا 2.5 نسخه php 5.2.X مرسی نیاز به پلاگین ویژه ای نیست. می توانید position یا module را با دستورهای زیر فراخوانی کنید. در انجمن چندین بار راجع به این و گفتگو شده است {loadposition} and {loadmodule} 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر