mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 با سلام می خوام در RSform ، فرمی طراحی کنم که در آن چند Radio Button وجود داشته باشه که شخص با انتخاب هر دکمه و زدن دکمه محاسبه مقدار امتیازات آن جمع و با توجه به آن پیغامی نمایش داده شود آیا همچین امکانی وجود دارد؟ اگر دارد لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 93 سلام بله این امکان وجود داره و نیاز به کدنویسی سفارشی داره، کار سختی نیست تو نت جستجو کنید آموزش هایی در این مورد هست ولی باید کمی برنامه نویسی بلد باشید 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 سلام بله این امکان وجود داره و نیاز به کدنویسی سفارشی داره، کار سختی نیست تو نت جستجو کنید آموزش هایی در این مورد هست ولی باید کمی برنامه نویسی بلد باشید من به زبان های C و VB برنامه نویسی کردم و تا حدودی هم با Html آشنایی دارم. خیلی گشتم ولی آموزش مورد نطرم رو پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در آذر 93 با سلام می خوام در RSform ، فرمی طراحی کنم که در آن چند Radio Button وجود داشته باشه که شخص با انتخاب هر دکمه و زدن دکمه محاسبه مقدار امتیازات آن جمع و با توجه به آن پیغامی نمایش داده شود آیا همچین امکانی وجود دارد؟ اگر دارد لطفا راهنمایی کنید دوست عزیز داخل اینترنت جستجو کنید ساخت فرم محاسبه قیمت با rsform براتون میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 دوست عزیز داخل اینترنت جستجو کنید ساخت فرم محاسبه قیمت با rsform براتون میاره دوست عزیز اگر لینک دارید لطف کنید ارائه بدید هر چی می گردم کمتر پیدا می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 93 سلام در پیام خصوصی یک لینک آموزش براتون فرستادم 2 واکنش ها : mohsen kian و amiresh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiresh 23 ارسال شده در مهر 94 می شه باسه منم لینک آموزش رو بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر