kiyan_sad 1 ارسال شده در آذر 93 سلام خسته نباشید من یک بسته نصب از شرکت اسمارت ادنز رو وقتی روی هاست نصب میکنم بهم ریخته است ولی وقتی همون بسته رو در لوکال نصب میکنم کانلا سالم نصب میشه ..ممنون میشم راهنماییم کنید عکسی از سایت رو هم که تو هاست نصب میکنم رو میزارم ممنون لطفا کمک کنید عکسی از سایت هنگام نصب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما به مدیریت هاست بگید که نمایش خطا را فعال کنند تا ببینیم مشکل از چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiyan_sad 1 ارسال شده در آذر 93 سلام دوست عزیز ارور خاضی فکر نکنم داشته باشه فقط بهم ریخته هست توی هاست ولی توی لوکال درسته ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما خب حالا که مطمئن هستید ارور نداره موارد زیر را انجام دهید قالب رو عوض و تست کنید ماژول ها رو هم یکی یکی غیر فعال و تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiyan_sad 1 ارسال شده در آذر 93 خب شما صحیح میفرمایید اگه قرار بود که قالب یا ما؟زولی مشکل داشته باشه در لوکال هم باید مشکل داشته باشه در صورتی که اینطور نیست ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما تنها فرقی که لوکال با هاست دارد در نسخه های php و یا ماژول های درون سرور انها می باشد یا نسخه های ماژول ها ... . که با ازمون و خطا غیرفعال سازی ماژول ها یا قالب به علاوه دیدن خطا باید مشکل را حل کرد. راهی که به ذهن بنده می رسید را عرض کردم. می توانید منتظر جواب دیگر دوستان باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ظاهرا سرور سازگاری کامل را با جوملا ندارد لذا به ادمین سرورتان اطلاع دهید موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر