moslem25 4 ارسال شده در آذر 93 سلام وقتی میخام یه افزونه نصب کنم بعد از اینکه گزینه نصب رو میزنم صفحه ارور 404 میاد واسم یا اینکه تو مطالب میخام عکس آپلود کنم هم ارور 404 میاد مشکل از کجاست؟ جوملا من Joomla! 3.3.6 Stable [ Ember ] 01-October-2014 02:00 GMT نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 آیا افزونه ای نصب نکردید یا تغییراتی در هسته انجام نداده اید؟ جوملای خود را بروز رسانی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در آذر 93 مرسی از اینکه جواب دادین در هسته تغییراتی نداده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما در حال حاضر از جوملا 3 پشتیبانی به عمل نمی آید در هر صورت چند راهکار کلی : یکبار جوملا خام هم نسخه با این نسخه نصب شده را روی پوشه های اکسترکت کنید تا فایل ها مجدد جایگزین شوند و مجدد تست کنید یک جوملا ی دیگر نصب کنید و فعلی را پاک کنید - البته بک آپ داشته باشید 1 واکنش ها : moslem25 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 93 با سلام به ادمین سرورتان اطلاع دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در آذر 93 حل شد ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر