محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) به نام ایزد پاکبا سلام و احترام خدمت جومینایـــــی های گلچندی پیش به مناسبت عید غدیر یک تاپیک جهت دادن پیشنهاد و نظر تمامی شما دوستان باز شد که چه افزونه ای در حال حاضر کمبود آن بیشتر حس می شود. البته قوانینی هم برای انتخاب پیشنهاد بود که ...لینکطبق نظرات و مشورت بچه های جومینا تصمیم گرفته شد یک سیستم رزرواسیون نوشته شود.ولی خب چون دوستان وقت کافی برای همکاری را نداشتند بنده دست تنها بودم و به همین دلیل یکمی طول کشید. البته قول میدیم امکانات این افزونه ارزش صبر کردن رو داشته باشهبا کمک این افزونه شما می توانید یک سیستم رزرو برای سالن های ورزشی , مطب دکتر , سالن های همایش , کرایه کردن هر نوع وسایل و ... استفاده کنید.از جمله امکانات این افزونه ارزشمند می توان به موارد زیر اشاره کرد : دارای دو طرح رزرو ساده و پیشرفته دارای طرح پیشرفته تقویم رومیزی ارسال پیامک به مدیر و کاربر بعد از رزرو موفق قابلیت تنظیم متن پیامک ها ارسال ایمیل به کاربر و مدیر بعد از رزرو موفق قابلیت تنظیم متن ایمیل ها قابلیت تنظیم نوع رزرو به سه روش (پرداخت آنلاین - پرداخت حضوری - پرداخت بیعانه بصورت درصدی(درصد توسط شما تعیین می شود)) ممجموعه بنده زمان های ملاقات متصل به درگاه زرین پل (بقیه درگاه ها در نسخه pro افزونه فعال می باشند.) رزرو برای یک روز خاص یا برای چند روز نوشته شده با تکنولوژی AJax قابلیت لغو رزرو (فقط در رزروهای پرداخت حضوری) تنظیم زمان لغو رزرو بعد از انجام دادن رزرو توسط کاربر یا قبل از زمان سررسید رزرو تنظیم گرفتن اطلاعات تکمیلی از کاربر تنظیم وضعیت فیلدهای گرفتن اطلاعات تکمیلی استفاده شده از تکنولوژی BootStrap تاریخ جلالی در هر دو طرح رزرو قابلیت دو زبانه کردن افزونه طبق استاندارد جوملا سه نوع جستجوی ( یک جستجو پیشرفته پرداختی ها ) نمایش رزروهای روز و تعداد زمان ملاقات های رزرو نشده و ....موارد بالا بخشیاز امکانات فوق اعاده این افزونه می باشد.توضیحات تکمیلی :تنظیمات مربوط به پیامکدر حال حاضر با سیستم پیامک ایرانیان کار می کنددرگاه بانکیدر حال حاضر فقط برای زرین پل بصورت رایگان منتشر شده و درگاه های دیگر از جمله پاسارگاد - ملت - پی لاین - پارس پال با ایمیل بنده در تماس باشید. miri.joomina[at]gmail[dot]comتداخل جی کوئریاین سیستم تماما با تکنولوژی Ajax کار شده و امکان تداخل با افزونه های شما وجود دارد. پس در صورتی که افزونه در قالب و سایت شما کار نکرد در اولین مورد در یک قالب بسیار ساده مانند atomic که پیشفرض خود جوملاست تست کنید.دقت کنید سایت نباید هیچ ماژول یا کامپوننتی موقع تست نصب و فعال داشته باشدتوسعهدر اینده حتما سعی خواهید شد در موارد // ایجاد طراح های رزرو بیشتر - کار روی قالب افزونه - اضافه کردن امکانات بیشتر به افزونه و ... //بیشتر کار شود و در نسخه های جدید تر منتشر شودباگ افزونهاین افزونه مانند همه افزونه های منتشر شده در روزهای اول انتشار خود حتما دارای باگ هایی خواهد بود.مخصوصا در درگاه زرین پل که بنده هیچ درگاه تستی نداشته و از روی نمونه کدها نوشته ام. پس از شما تقاضا می کنم در صورت بروز مشکل فقط و فقط در همین تاپیک باگ افزونه را اعلام کنید و از تماس و ایمیل های مکرر خوداری کنید. هر چند روز باگ ها را بر طرف و در همین تاپیک بروز رسانی خواهم کرد.توجهبه دلیل برخی مسائل چند نمونه از فایل ها کد شده است که برای نصب هاست شما باید ماژول "سورس گاردین" را روی سرور خود نصب داشته باشند تا افزونه بخوبی کار کند چند عکس از طراح ها : افزونه دارای یک کامپوننت و یک ماژول از لینک زیر قابل دریافت است. دمو طرح رزرو ساده دمو طرح رزرو پیشرفته با تقویم رومیزی دانلود نسخه جوملا 2.5 : دریافت افزونه از سرور جومینا - آخرین بروزرسانی (24/09/93) دانلود نسخه جوملا 3 : دریافت افزونه از سرور جومینا - آخرین بروزرسانی (25/11/93) لینک کمکی نسخه 2.5 و 3 : لینک کمکی - بروزرسانی (22/02/94) تولید کننده سیستم : محمدحسین میری (تیم برنامه نویسی جومینا) امیدوارم مفید واقع شود ویرایش شده تیر 94 توسط محمدحسین میری افزونه کامپوننت برای جوملا نسخه 3 37 واکنش ها : belvasi88، sina72reza، AmIn1412 و 34 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 با تشکر بابت این افزونه این افزونه روی لوکال نصب نمیشه؟ 1 واکنش ها : samanearta نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما لوکال باید سور گاردین داشته باشه که متسفانه نداره خیر نمی توان نصب نمود 2 واکنش ها : mohsen kian و samanearta نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در آذر 93 سلام ممنون بابت افزونه و خسته نباشید روی جوملا 3.3 نصب شد ولی وقتی روش کلیک میکنم یه صف سفید میاد 1 واکنش ها : samanearta نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما برای جوملا 3 هنوز بهینه نشده است فعلا برای جوملا 2.5 سازگار می باشد ولی در آینده نزدیک حتما برای j3 هم سازگار خواهد شد 3 واکنش ها : samanearta، moslem25 و AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bimehmarketing 2 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) درود بر شما من ماژول مندرج در بسته رو با موفقیت روی جوملا 2.5.7 نصب کردم اما وقتی می خوام کامپوننت رو هم نصب کنم با خطای زیر مواجه میشم: دلیلش چیه؟ JInstaller: :نصب: فایل public_html/tmp/install_5483757750629/admin/libs موجود نیستلازم به توضیح است که افزونه Rs FireWall هم روی سیستم من نصب هست. ولی قفل امنیتی رو باز گذاشتم که امکان نصب افزونه باشه ویرایش شده آذر 93 توسط bimehmarketing 1 واکنش ها : samanearta نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما برسی کنید که پوشه tmp جوملاتون اگر هر محتوایی درون ان است کاملا پوشه را خالی کنید مجدد اقدام به نصب نمایید 1 واکنش ها : samanearta نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bimehmarketing 2 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما برسی کنید که پوشه tmp جوملاتون اگر هر محتوایی درون ان است کاملا پوشه را خالی کنید مجدد اقدام به نصب نمایید اگر این کار رو انجام بدم هیچ مشکلی برای سایت من به وجود نمیاد؟ یعنی پاک کردن تمام آنچه که در پوشه مذکور هست هیچ اشکال و ایرادی ایجاد نخواهد کرد؟ 1 واکنش ها : samanearta نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما خیر. فقط محتویات پوشه tmp را خالی کنید. خود پوشه سر جای خود باقی بماند قبل اجام کار حتما بک آپ داشته باشید 1 واکنش ها : samanearta نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در آذر 93 شما که زحمت کشیدی دست شمام دردنکنه واقعا نیاز بود همین چندوقت پیش من نیاز داشتم دادم یه نفر باaspنوشت استفاده کردمیکاریش بکنید بشه روی لوکال نصب بشه که بتونیم کارکنیم سایتو آماده کنیم بعد ببریم بالا سایتویا راهکارشو بزارید که بشه روی لوکال نصب کنیدروی xamp server نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما ببینید هدف از نصب سورس گاردین این نبوده که روی لوکال نصب نشه. همان طور که خودتان اطلاع دارید در ایران وقتی محصولی تولید میشه به 24 ساعت نمی کشه که با 10 تا کپی رایت مختلف در سایت های دیگر برای دانلود آماده می شود برای همین منظور ما بعضی از قسمت های افزونه را کد کردیم. افزونه کد کننده نیاز به منابع سرور دارد که امکان نصب ان روی لوکال را نمی دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 شما که زحمت کشیدی دست شمام دردنکنه واقعا نیاز بود همین چندوقت پیش من نیاز داشتم دادم یه نفر با aspنوشت استفاده کردم یکاریش بکنید بشه روی لوکال نصب بشه که بتونیم کارکنیم سایتو آماده کنیم بعد ببریم بالا سایتو یا راهکارشو بزارید که بشه روی لوکال نصب کنید روی xamp server نحوه نصب سورس گاردین روی لوکاۀ: با سلام لطفا با دقت انجام دهید: 1. یک فایل php با نام دلخواه در wwwroot ایجاد نمایید. ( بعنوان مثال: info.php ) 2. کد زیر را در این فایل کپی کرده و ذخیره کنید: <?php phpinfo(); ?> 3. آدرس این فایل را در مرورگر فراخوانی کنید. بعنوان مثال: http://localhost/info.php 4. یک کپی از محتویات php info بگیرید و آدرس زیر را در مرورگر فراخوانی کنید: http://www.sourceguardian.com/loaders/download.php 5. محتویاتی که کپی کرده بودید را در فیلد مربوط به or paste the phpinfo() page contents if your server is offline: پیست نمایید و نهایتا روی دکمه Detect کلیک نمایید. (با این کار اطلاعات سرور شما استخراج میشود) 6. در صفحه بعدی راهنمای کامل دانلود و نصب سورس گاردین را در زیر عبارت Please follow instructions below to install a SourceGuardian loader to your system خواهید دید 7. فایل معرفی شده را دانلود کنید 8. فایل دانلود شده را در فولدری که معرفی کرده انتقال دهید 9. فایل php.ini را جهت ویرایش باز کنید (جهت دسترسی به این فایل روی آیکون wamp در کنار ساعت ویندوز کلیک کرده و از منوی php گزینه php.ini را کلیک نمایید) 10. حال باید یک خط کد به این فایل اضافه کنید که بر حسب نام فایلی هست که در مرحله 7 و 8 به آن اشاره شد... و ذخیره کنید. بعنوان مثال: extension=joomina.5.3ts.win 11. ومپ خود را ریستارت کنید. (برای این منظور روی آیکون ومپ در کنار ساعت ویندوز کلیک کرده و گزینه Restart all services را کلیک نمایید) 12. تمام موفق باشید برگرفته از: http://forum.joomina.ir/topic/28911-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%8A%D9%86-%D8%B1%D9%88%D9%8A-%D9%84%D9%88%D9%83%D8%A7%D9%84-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA/#entry135180 3 واکنش ها : newwebman، Saeed_Shamsi و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما من ماژول مندرج در بسته رو با موفقیت روی جوملا 2.5.7 نصب کردم اما وقتی می خوام کامپوننت رو هم نصب کنم با خطای زیر مواجه میشم: دلیلش چیه؟ JInstaller: :نصب: فایل public_html/tmp/install_5483757750629/admin/libs موجود نیستلازم به توضیح است که افزونه Rs FireWall هم روی سیستم من نصب هست. ولی قفل امنیتی رو باز گذاشتم که امکان نصب افزونه باشه با سلام ترجیحا" افزونه رو از طریق گزینه نصب از پوشه نصب کنید یک نکته هم در مورد پوشه tmp هم اینه که ، شما میتونید هر آنچه که در این پوشه هست رو حذف کنید به غیر از فایل index.html وجود این فایل در کلیه پوشه هاتون جهت حفظ امنیت سایتتون ضروریست ، علی الخصوص در پوشه tmp موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 93 سلام و تشکر دمو ها مشکل دارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در آذر 93 سیستم رو برای جوملا 3.3 چه موقع تولید میکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 زمانی که نسخه پایدار جوملا 3.5 منتشر شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در آذر 93 زمانی که نسخه پایدار جوملا 3.5 منتشر شد. سلام من ای کامپوننتو روی هاست نصب کردم، ولی خطای زیر نمایش داده میشه، extension_dir does not exist: /usr/lib64/php/modules البته ماژول با موفقیت نصب شد. لطفا کمک کنید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام متن خطا رو به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما طرح رزرو ساده با قالب جدید آپدیت شد اسکرین شات از طرح ساده با قالب جدید : لینک دانلود کامپوننت بروز شده در پست اول ویرایش شد 2 واکنش ها : رضاقاسمی و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
umz1387 0 ارسال شده در دی 93 با سلام من کامپوننت نصب کردم و هیچ مشگلی با کامپوننت ندارم اما چطور میشه یه منو به این کامپوننت اختصاص داد . ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 با سلام من کامپوننت نصب کردم و هیچ مشگلی با کامپوننت ندارم اما چطور میشه یه منو به این کامپوننت اختصاص داد . ؟ باسلام به قسمت منوها برید و گزینه جدید رو بزنید اونجا حتما گزینه ای برای این کامپوننت اضاه شده یاعلی 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Vahid.D 0 ارسال شده در دی 93 سلام. ممنونم از توسعه دهنده این افزونه واقعا کاربردی. فقط میشه لطف کنید و خبرای جدیدی از نسخه سازگار با جوملا 3.4 بدید؟ میدونید که دیگه هیچ سایت جدیدی رو منطقی نیست با جوملا 2.5 بالا آورد و موارد قدیمی هم که باید در اولین فرصت آپگرید بشن. ممنون میشم اگر نسخه جدید رو با سرعت بیشتری منتشر کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khazar 0 ارسال شده در بهمن 93 با سلام چرا مشکل اصلی این کامپونت روی نسخه 2.5 حل نمیشه لطفا لینک دانلودش رو اصلاح شود و از همه مهم تر مشکل نصب کامپونتش با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما مشکل اصلی ؟ بفرمایید ان مشکل چیست ؟ لینک دانلود تست شد ممشکلی نبوده اگر مشکلی هست باید از طرف شما باشه هنگام نصب چه اروری دریافت می کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emobin 0 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) با سلام موقع نصب کامپوننت بعد از اینکه فایل کاملا بار گذاری شد ، صفحه سفید لود می شود و هیچ اتفاقی نمی افتد بعد با ریفرش صفحه دوباره به قسمت نصب افزونه می رود بدون اینکه کامپوننت نصب شود. لطفا بفرمایید چطور میتونم این مشکل را حل کنم ویرایش شده بهمن 93 توسط emobin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر