dev-dev-dev 0 ارسال شده در شهریور 95 سلام نمیشه روی PHP 5.6 نصب کرد ؟ 5.3 خیلی قدیمیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 95 خیر سورس گاردینی که افزونه را کد گذاری کرده با نسخه 5.3 سازگار است. 1 واکنش ها : SaraAnistion نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dev-dev-dev 0 ارسال شده در شهریور 95 امکانش نیست با چیز دیگه ای کدگذاری انجام بشه ؟ یا اینکه با سورس گاردین جدید کدش کنند ؟ راهی نیست به سازنده اش این موضوع رو بگید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 95 نقل قول متسفانه اینکه بصورت اختصاصی برای شما با php 5.4 کد کنیم وجود ندارد در صفحه قبل آقای میری سازنده افزونه این پیام رو گذاشتن مبنی بر این که امکان کد گذاری مجدد وجود ندارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dev-dev-dev 0 ارسال شده در شهریور 95 خوب اگه هزینه که ایشان تعیین بکنند رو پرداخت کنیم که حق و الزحمه ایشان باشه ،، امکانش هست این لطف رو بکنند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 95 در این رابطه از طریق ایمیل با ایشان در ارتباط باشید: miri.joomina@gmail.com یاحق 1 واکنش ها : dev-dev-dev نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saranazemi 0 ارسال شده در مهر 95 سلام من هم موقع نصب کامپوننت این خطارو دارم JInstaller: :نصب: فایل /home3/hayzir/public_html/tmp/admin/libs موجود نیست پوشه tmp را خالی کردم.نصب هم از طریق نصب از پوشه انجام دادم ولی همچنان این خطارو میده.لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshad_fighter 0 ارسال شده در آبان 95 سلام من پلاگین پرداخت این کامپوننت با بانک ملی را میخواستم. آیا پلاگینش موجود هست؟ میشه راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر