محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما متن خطا را مدیریت هاست خود نشان دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 قبل از نشان دادن ارور به مدیریت هاستینگ ابتدا اگر در سی پنل هستید ببینید ابزار select php version را دارید؟ اگه دارید میتونید از همون جا ورژن php رو کاهش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshad_fighter 0 ارسال شده در مرداد 94 با عرض سلام و خسته نباشید من هنگام نصب افزونه مشکل داشتم و صفحه سفید میشد و فهمیدم که ورژن هاست بنده روی 5.4 هست و افزونه ی شما 5.3 ساپورت میشه من به هاست اعلام کردم که بر روی 5.3 ست کنند و این جواب رو به من دادن "با سلام خدمت شما کاربر گرامیعرض کردم سرور کلی هستدر لینوکس به این شکل می باشد نمی شود برای یک مشتری مثلا 5.3 باشد برای یکی 5.4به پشتیبان اونها بگوید برای اونها تبدیل به 5.4 در یک دقیقه است" من به این افزونه نیاز دارم لطفا راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما اینکه این وسط پای شما بسته است هیچ بحثی نیست اما مشکل اصلی این است که از جایی پشتیبانی هاستینگ می گیرید که امکانات ضعیفی دارند متسفانه اینکه بصورت اختصاصی برای شما با php 5.4 کد کنیم وجود ندارد بنده پیشنهاد می دهم برای یکبار هم که شده از یک جای خوب هاستینگ تهیه کنید و برای اینکار در اینترنت جستجو کنید و ببینید چه جاهای خوبی وجود دارد بنده پیشنهادم جومیناهاست می باشد زیرا با تمامی امکاناتی که جوملا نیاز دارد سازگار است 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 از چه پنلی استفاده می کنید؟ آیا در پنلتون قسمتی برای انتخاب ورژن وجود ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raftanii 0 ارسال شده در شهریور 94 با سلام هنگام نصب پیغام خطا سورس گاردین می ده چیکار باید کرد ؟ PHP script /home/visapart/domains/partvisa.com/public_html/tmp/install_55f54dfb381f9/install/script.php is protected by SourceGuardian and requires the SourceGuardian loader ixed.5.4.lin. The SourceGuardian loader has not been installed, or is not installed correctly. Please find the required loader within SourceGuardian installation directory or visit the SourceGuardian php encoder site to download it. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 سورس گاردین نصب نشده است و یا ناقص نصب شده است. اگر در هاست هستید این موضوع را به مدیر هاست اطلاع دهید اگر هم در لوکال هستید آموزش نصب موجود است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3dman 0 ارسال شده در مهر 94 salam khaste nabashid man har noskhe che 2.5 che 3 sho nasb mikonam safe sefid mishe nasb nemishe bayad chikar konam ? mamnoon نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 94 salam khaste nabashid man har noskhe che 2.5 che 3 sho nasb mikonam safe sefid mishe nasb nemishe bayad chikar konam ? mamnoon روی هاست هستید یا لوکال؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam2069 0 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما چندتا چیز رو برسی کردم و نهایت متوجه شدم احتمالا بسیار زیاد روی جوملاهایی که از 2.5 ارتقا داده شدند به 3 کار نمی کند جوملا 3 را نصب کنید و تست کنید متوجه می شوید که مشکلی نیست سلام . نه من از اول بسته نصبی جوملا 3 رو نصب کردم. در حین نصب هم هیچ مشکلی ندارم . فقط نمینونم زمانبندی ملاقات رو تعیین کنم . رو چند تا قالب مختلف هم امتحان کردم ولی متاسفانه نشد . بهد از کلیک روی دکمه جدید صفحه فقط رفرش میشه همین ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 نمایش خطا رو فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrlatifian 0 ارسال شده در آبان 94 با سلام من این افزونه رو وقتی میخوام نصب کنم البته کامپوننتش رو هم جوملا 2.5 و هم 3 ارور 500 میده مشکل از کجاست دقیقا ماژولش به راحتی و بدون مشکل نصب میشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 94 درود بر شما اگر روی لوکال می خواهید نصب کنید دقت کنید که سورس گاردین باید روی لوکال باید نصب باشه اکر در سرور هم می خواهید نصب کنید فرقی نداره سیستم نیاز به سورس گاردین داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam2069 0 ارسال شده در آذر 94 نمایش خطا رو فعال کنید فعال کردم ولی هیچ خطایی نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما به مدیریت سرور بگید نمایش خطا رو فعال کند احتمالا از سرور خاموش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naser63 0 ارسال شده در آذر 94 سلام خسته نباشید ببخشید برای من که جوملا 3 رو دارم این ارور رو برای نصب کامپوننت میده extension_dir does not exist: /usr/local/php5/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 سلام خسته نباشید ببخشید برای من که جوملا 3 رو دارم این ارور رو برای نصب کامپوننت میده extension_dir does not exist: /usr/local/php5/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626 درود سورس گاردین در هاست شما نصب نیست 1 واکنش ها : naser63 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naser63 0 ارسال شده در آذر 94 (ویرایش شده) سلام دوباره آقای میری ببشخید من کامپوننت و ماژول رو نصب کردم ولی توی قسمت زمانبندی ملاقات هیچی نمیاره . گزینه جدید هست برای ایجاد کردن ولی وقتی میزنی چیزی نمیاد و اگه ممکنه هزینه روشن کردن حساب های متصل برای پرداخت آنلاین رو هم توی پیام خصوصی بگین ممنون ویرایش شده آذر 94 توسط naser63 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما برای مشکل : جوملا تون ارتقا داده شده از جوملا 2.5 هست ؟ یک جوملا نسخه 3 نصب کنید و مجدد روی ان سیستم رو نصب کنید ببینید همین مشکل هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadiansari 0 ارسال شده در دی 94 سلام من مشكلي با نصب ماژول ندارم ولي براي نصب كامپوننت با خطاي server error 500 مواجه مي شم اگر ممكنه راهنمايي كنيد تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naser63 0 ارسال شده در دی 94 درود بر شما برای مشکل : جوملا تون ارتقا داده شده از جوملا 2.5 هست ؟ یک جوملا نسخه 3 نصب کنید و مجدد روی ان سیستم رو نصب کنید ببینید همین مشکل هست ؟ آقای میری ممنون بابت جواب دادن و راهنماییهاتون ، اما اگه ممکنه به پیام خصوصیتون هم جواب بدین ، من یه عمل جراحی پیش رو دارم و قراره تا یکی دو هفته دیگه بستری بشم بعد عمل هم یکی دو ماه اصلا نمی تونم کاری بکنم، اگه نتونم کارهامو ردیف کنم تلاشهای چند ماهم میره هوا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 94 سلام من مشكلي با نصب ماژول ندارم ولي براي نصب كامپوننت با خطاي server error 500 مواجه مي شم اگر ممكنه راهنمايي كنيد تشكر درود بر شما نسخه جوملاتون چنده دقیقا ؟ نصب از پوشه رو امتحان کنید ببینید اونجا جواب میده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadiansari 0 ارسال شده در دی 94 درود بر شما نسخه جوملاتون چنده دقیقا ؟ نصب از پوشه رو امتحان کنید ببینید اونجا جواب میده ؟ سلام تشكر از پاسخ نسخه جوملا 5.1.3 هست فايل رو تو آدرس زير آپلود كردم : /home/cp21563/public_html/hadi نصب از پوشه رو كه مي زنم خطاي زير رو مي ده: هشدارJInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد خطااین مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمی باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadiansari 0 ارسال شده در دی 94 سلام تشكر از پاسخ نسخه جوملا 5.1.3 هست فايل رو تو آدرس زير آپلود كردم : /home/cp21563/public_html/hadi نصب از پوشه رو كه مي زنم خطاي زير رو مي ده: هشدارJInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد خطااین مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمی باشد نسخه جوملا 3.1.5 هست من كامپوننت هاي ديگه رو هم تست كردم . مشكلي نداشتند فقط اين كامپوننت جواب نمي ده خيلي ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadiansari 0 ارسال شده در دی 94 نسخه جوملا 3.1.5 هست من كامپوننت هاي ديگه رو هم تست كردم . مشكلي نداشتند فقط اين كامپوننت جواب نمي ده خيلي ممنون نسخه جوملا 3.1.5 هست من كامپوننت هاي ديگه رو هم تست كردم . مشكلي نداشتند فقط اين كامپوننت جواب نمي ده خيلي ممنون مشكل حل شد از نسخه ي php بود . از 5.4 به 5.3 تغيير داده شد و مشكل حل شد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر