poyabahram 0 ارسال شده در آذر 93 با سلام بنده بسته نصبی انگلیسی روی لوکالم نصب کردم که فقط یه زبان انگلیسی روش نصب بود با توجه به ورژنش از جوملا جهانی بسته فارسی سازو دانلود و نصب کردم پنل مدیریت بدون مشکل فارسی ولی سایت با مشکل و ارور زیاد فارسی شد ولی وقتی دوباره زبانو عوض میکنم درست میشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما چرا نسخه جومینا را نصب نمی کنید ؟ مشکل خاصی هست ؟ 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما چرا نسخه جومینا را نصب نمی کنید ؟ مشکل خاصی عزیز دل بسته نصبی قالب آماده هستش و گرنه از جوملای شما هم استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 بسته نصبی رو نصب کنید سپس برید به extension manager و بسته بروزرسان تمام نسخه ها به جوملا 2.5.27 رو نصب کنید. سپس برید به language manager زبان رو روی فارسی تنظیم کنید توی سربرگ administrator language هم همینطور. موفق باشید یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در آذر 93 بسته نصبی رو نصب کنید سپس برید به extension manager و بسته بروزرسان تمام نسخه ها به جوملا 2.5.27 رو نصب کنید. سپس برید به language manager زبان رو روی فارسی تنظیم کنید توی سربرگ administrator language هم همینطور. موفق باشید یا حق با سلام بسته نصبی روی لوکال نصب کردم که انگلسیی هسنش و قالب آماده زبانش فارسی نمیشه ارور 404میده اول یه سری ارور داد اونارو برطرف کردم الان 404 میده وقتی انگلیسی میکنم قالبو نشون میده البته بخش مدیریت بدون مشکل فارسی میشه قالبو نشون میده لطفا راهنمایی کنید نسخه بسته نصبی 3.3.6به روز شده با زبانشم با همین ورژن سازگاری داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام کاری رو که آقای قاسمی توضیح دادند رو انجام دادید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در آذر 93 با سلام کاری رو که آقای قاسمی توضیح دادند رو انجام دادید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق بسته بروز رسان منظورشون چیه البته تو گوگل گشتم موردیو پیدا نکرد لطفا راج به این بسته توضیح بدین یا لینکی دارین بزارین البته جوملای من بروز کردم الان 3.3.6هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 جوملا 3 پشتبانی نمی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام نسخه php و mysql لوکالتون چند هست ؟ روی هاست هم تست کردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر